Αρίνα Σαμπαλένκα: Αυτοκτόνησε ο σύντροφός της, σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι

Αρίνα Σαμπαλένκα: Αυτοκτόνησε ο σύντροφός της, σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Η αστυνομία που ερευνά τον θάνατο της συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα τον χαρακτήρισε ως «προφανή αυτοκτονία», καθώς όπως ανέφερε δεν βρήκε στοιχεία για «εγκληματική ενέργεια».

Ο 42χρονος πρώην παίκτης του χόκεϊ, Κονσταντίν Κολτσόφ, εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης (19/3), ενώ βρισκόταν μαζί με την Σαμπαλένκα στη Φλόριντα για το Miami Open.

Η Σαμπαλένκα - η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης - προετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα στο Miami Open. Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να αγωνιστεί στο τουρνουά και γι' αυτό προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (19/3), όπου εμφανίστηκε φορώντας μαύρα ρούχα και καπέλο. Μάλιστα, η πρώτη αντίπαλος της Σαμπαλένκα θα είναι η Ισπανίδα, Πάουλα Μπαντόσα.

 Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

Σε ανακοίνωσή του, το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ ανέφερε: «Σύμφωνα με τους ερευνητές, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου περίπου στις 12.39 π.μ., η αστυνομία και η πυροσβεστική του Bal Harbor στάλθηκαν στο St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, για έναν άνδρα που πήδηξε από μπαλκόνι. Το αστυνομικό τμήμα του Miami - Dade, το γραφείο ανθρωποκτονιών, ανταποκρίθηκε άμεσα και ανέλαβε την έρευνα για την προφανή αυτοκτονία του κ. Κονσταντίν Κολτσόφ (17/04/1981). Δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ