ADVERTORIAL

Το Manko Athens είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα club ή εστιατόριο. Πρόκειται για ένα lifestyle concept που συνδυάζει σε ένα πολυδιάστατο περιβάλλον εστιατόριο, dayclub, beachclub αλλά και late-night spot. Βασισμένο στην Περουβιανή γαστρονομία, προσφέρει πιάτα, εμπνευσμένα απ’ όλο τον κόσμο.

 

Το Manko Athens έρχεται και αναζητά την καινούρια του ομάδα

 

Με ευρωπαϊκές, ιαπωνικές, κινεζικές και κρεολικές επιρροές συνδυασμένες με τον αρχαίο πολιτισμό των Άνδεων και τον ενθουσιασμό του Αμαζονίου, το Manko Athens δημιουργεί ένα μοναδικό σύμπαν γεύσεων που ο καθένας πρέπει να εξερευνήσει. Λίγα βήματα μακριά από την καρδιά της Αθήνας, το Manko Athens στη Γλυφάδα έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας: από ένα χαλαρωτικό καταφύγιο δίπλα στην πισίνα σε ένα σαγηνευτικό προορισμό για νυχτερινή διασκέδαση, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τους κρυμμένους χώρους και την ενέργειά του.

 

Γίνετε κι εσείς μέρος αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού, συμμετέχοντας στην αναγέννηση της Αθηναϊκής Ριβιέρας σε έναν day-to-night προορισμό, ο οποίος πρόκειται να γίνει το πιο exclusive hot spot της πόλης, δίπλα στο κύμα.

 

 

Ελάτε στην ημέρα καριέρας που διοργανώνεται την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Manko για την επιλογή των συνεργατών που θα απαρτίσουν αυτή τη μοναδική ομάδα και θα δημιουργήσουν μαζί την πιο playful και αξέχαστη εμπειρία. Μοναδική προϋπόθεση είναι να διαθέτετε ευχάριστη προσωπικότητα, χαρούμενη και φιλική διάθεση και επιθυμία να συμβάλλετε στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στον παρακάτω σύνδεσμο και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά στο Manko Athens την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο Οne&Only Aesthesis στη Γλυφάδα.

 

Εγγραφείτε εδώ.

Οδηγός Γεύσης