Το κρασί με απλά λόγια Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο O Dr. George Soleas, πρόεδρος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται την κινηματογραφική ζωή του. THE LIFO TEAM THE LIFO TEAM 29.10.2024
Βιβλίο Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας Τα βιβλία του Νίκου Ψιλάκη είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό και τις λαϊκές τελετουργίες της Κρήτης. M. HULOT
Urban Culture Η Στοά Αρσακείου μεταμορφώνεται σε ένα διαφορετικό food hall Ο διευθύνων σύμβουλος της Legendary Food περιγράφει πώς θα λειτουργήσει το πρότζεκτ ΣΤΟΑ στο κέντρο της Αθήνας, ένα food hall με διαφορετικό μοντέλο από αυτά που υπάρχουν στο εξωτερικό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
29.10.2024 Το κρασί με απλά λόγια Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο The LiFO team 29.10.2024 O Dr. George Soleas, πρόεδρος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται την κινηματογραφική ζωή του. THE LIFO TEAM
27.10.2024 Βιβλίο Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας M. Hulot 27.10.2024 Τα βιβλία του Νίκου Ψιλάκη είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό και τις λαϊκές τελετουργίες της Κρήτης. M. HULOT
27.10.2024 Urban Culture Η Στοά Αρσακείου μεταμορφώνεται σε ένα διαφορετικό food hall Ζωή Παρασίδη 27.10.2024 Ο διευθύνων σύμβουλος της Legendary Food περιγράφει πώς θα λειτουργήσει το πρότζεκτ ΣΤΟΑ στο κέντρο της Αθήνας, ένα food hall με διαφορετικό μοντέλο από αυτά που υπάρχουν στο εξωτερικό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
26.10.2024 Γεύση Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios Ζωή Παρασίδη 26.10.2024 Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω ούτε στιγμή. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
25.10.2024 Nothing Days Μανιτάρια και φασόλια γίγαντες γλυκό: Mια νέα παράδοση M. Hulot 25.10.2024 Η ανάγκη για πειραματισμό αλλά και η αναβίωση της cucina povera φέρνει νέες γεύσεις στα γλυκά του κουταλιού. M. HULOT
23.10.2024 Γεύση Για ψωμί, street food και μεζέδες στην Κυψέλη Λίνα Ιντζεγιάννη 23.10.2024 Έξι spots για καλό φαγητό και ποτό στη γειτονιά που διαρκώς εξελίσσεται. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
22.10.2024 Γεύση Hurry Up: Έξυπνο φαγητό του δρόμου που τρώγεται σε τραπέζι Ζωή Παρασίδη 22.10.2024 O Χάρης Μπονάνος κάνει ίσως το πιο πιασάρικο fusion street food που εμφανίστηκε τελευταία στην πόλη. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20.10.2024 Γεύση Μνήμες ελιάς: Από τους πρώτους τροφοσυλλέκτες μέχρι τον Ελ Γκρέκο και τον Ελύτη Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 20.10.2024 Και ιδέες για να τις βάλουμε στο τραπέζι, από τους Γαργαλιάνους μέχρι τα Χανιά. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
19.10.2024 Mylos by the sea Δυο βράδια στο πιο συζητημένο εστιατόριο του Αιγαίου, πριν κλείσει για σεζόν Ζωή Παρασίδη 19.10.2024 Το Mylos by the sea στη Λέρο είναι ο ορισμός του εστιατoρίου-προορισμός. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
14.10.2024 Γεύση Ραντεβού στο Παγκράτι: Νέες αφίξεις και κλασικά spots Λίνα Ιντζεγιάννη 14.10.2024 Από street food μέχρι υψηλή γαστρονομία, 17 μαγαζιά που επιβεβαιώνουν ότι το Παγκράτι έχει πάντα κάτι καλό να σου σερβίρει. Uber. Δεν κρίνει. Απλά σε πάει. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
13.10.2024 Το κρασί με απλά λόγια Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας The LiFO team 13.10.2024 O Robert Kindl, γενικός διευθυντής του θρυλικού Oremus, εξηγεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET τον Παναγιώτη Ορφανίδη γιατί το Tokaj είναι μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ευρώπης. THE LIFO TEAM
10.10.2024 Ιστορία μιας πόλης Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι; The LiFO team 10.10.2024 Φιξ, Μετς, Κλωναρίδη. Τρία τοπωνύμια, τρεις περιοχές της Αθήνας που σχετίζονται με τη ζυθοποιία. THE LIFO TEAM
7.10.2024 Γεύση Στο Alchemist, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, η δυσφορία είναι στο μενού The LiFO team 7.10.2024 Σε ένα εστιατόριο της Κοπεγχάγης σερβίρονται ωμές μέδουσες και παγωτό από αίμα γουρουνιού ενώ στην οροφή προβάλλονται βίντεο σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Πρόκειται για «γαστρονομική όπερα» ή για μια ηδονιστική υπερβολή; THE LIFO TEAM
6.10.2024 Γεύση Συνταγές για γλυκά του κουταλιού, για να μην πάει κανένα φρούτο χαμένο Νίκη Μηταρέα 6.10.2024 Κάθε τόπος, σε κάθε γωνιά της ελληνικής υπαίθρου, έχει το δικό του χαρακτηριστικό φίλεμα, που διατηρείται σε βάζο. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
5.10.2024 Γεύση Kennedy: Για γαλλικά κρασιά, ψωμί με βούτυρο και ακροάσεις δίσκων Ζωή Παρασίδη 5.10.2024 Στο νέο wine bar του κέντρου -που έχει πάρει το όνομα του από το biannual περιοδικό του Chris Kontos- θα βρίσκουμε κρασιά που δεν παίζουν αλλού στην Αθήνα ενώ η μουσική και ο ήχος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
4.10.2024 Γεύση Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει» M. Hulot 4.10.2024 Ο σταρ σεφ που όλοι θεωρούν «δικό τους άνθρωπο», σε μια συνέντευξη για την κατάσταση της εστίασης στην Αθήνα και την επιλογή του να αποχωρήσει από τρία από τα μαγαζιά που έστησε στο κέντρο της πόλης. M. HULOT
2.10.2024 Γεύση Sister: Ταϊλανδέζικο με χαρακτήρα σε έναν τέλειο βιομηχανικό χώρο Ζωή Παρασίδη 2.10.2024 Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης είναι ένας από τους πρώτους που έμαθαν στους Αθηναίους μια κουζίνα που τελικά αγαπήθηκε πολύ. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
1.10.2024 Γεύση Verani: Ένα νέο εστιατόριο στην Κόρινθο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αθηναϊκά The LiFO team 1.10.2024 Ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της, σε ένα πανέμορφο σκηνικό THE LIFO TEAM
1.10.2024 Γεύση 21 αθηναϊκά spots για καλό καφέ Λίνα Ιντζεγιάννη 1.10.2024 Σημασία δεν έχει πόσο καφέ θα πιεις αλλά πού. Ένας οδηγός με τα καλύτερα spots της πόλης, για τον πρώτο, τον δεύτερο, τον τρίτο και όσους καφέδες θέλεις. Uber. Δεν κρίνει. Απλά σε πάει. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
30.9.2024 Γεύση Πόσο καλά γνωρίζεις τον αγαπημένο σου καφέ; Φιλιώ Ράγκου 30.9.2024 Ο καφές είναι γεμάτος μύθους και αλήθειες, και πολλές φορές δεν υπάρχει μία μόνο απάντηση. ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ