Aίσχος! Ως απλή υπάλληλος διορίστηκε η εξαδέλφη του πρωθυπουργού

Aίσχος! Ως απλή υπάλληλος διορίστηκε η εξαδέλφη του πρωθυπουργού Facebook Twitter
4

Aίσχος! Ως απλή υπάλληλος διορίστηκε η εξαδέλφη του πρωθυπουργού Facebook Twitter

 


Και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας φαίνεται να λύνει η κυβέρνηση αφού κατακόρυφη αύξηση των γεννήσεων καταγράφεται στη χώρα. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια μιας και παρατηρείται σημαντική έλλειψη συγγενών ώστε να στελεχωθεί ο Δημόσιος τομέας και ξένους ανθρώπους εμείς δεν εμπιστευόμαστε, όλα κι όλα.

  

Πρόκειται για καθαρή παρεξήγηση: όταν η Γεροβασίλη δήλωσε ότι τελειώνουμε με το πελατειακό κράτος εννοούσε ότι το τερματίζουμε διορίζοντας όλους μας τους συγγενείς μέχρι τέταρτου βαθμού. Άλλωστε άλλο πελάτες και άλλο συγγενείς, μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα. Σε αυτό το πλαίσιο διορίστηκε και η σύζυγος του εξαδέλφου Τσίπρα αλλά ως σεμνή και ταπεινή υπάλληλος παρότι ειχε τα προσόντα για CEO τουλάχιστον στην Apple. 

 

Χάλια όμως φαίνονται τα νεύρα της κας Γεροβασίλη, μόνο τράβα να πλύνεις κάνα πιάτο μωρή δεν είπε στη Μάριον Μιχελιδάκη όταν τόλμησε να φέρει αντίρρηση στην κυβερνητική εκπρόσωπο και δίκιο ειχε η γυναίκα, δεν τους ανοίξαμε την ΕΡΤ για να μας βγάζουν και γλώσσα, έλεος κάπου. 

  

Η Φώφη διέγραψε τον Λεωνίδα Γρηγοράκο επειδή είπε αυτό που συζητάνε όλοι και αμφισβήτησε την αυτόνομη πορεία του ΠΑΣΟΚ προς τη λήθη και ταυτόχρονα φαίνεται να καλοδέχεται την επιστροφή του Φωτόπουλου ο οποίος μόλις χώνεψε το σάντουιτς που πήρε δώρο η ΓΕΝΟΠ κατάλαβε ότι μάλλον δεν έχει κάτι άλλο να περιμένει από την κυβέρνηση και γύρισε στα λημέρια που μεγαλούργησε και τον ανέδειξαν στον πραγματικό πρωθυπουργό της χώρας αλλά εγώ θα αποφύγω όσο μπορώ να σχολιάσω το ΠΑΣΟΚ από σεβασμό στο νεκρό.

 

Σύμφωνα με τον Σκουρλέτη, οι εργαζόμενοι στις Σκουριές έχουν χάσει την ταξική τους συνείδηση και ο μόνος τρόπος για να την ξαναβρούν είναι να σταματήσουν να σκάβουν κάτω από τη γη και να γίνουν ανεπάγγελτοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή τουλάχιστον να μπουν  διοικητές καμίας ΔΕΚΟ χωρίς αντικείμενο. Αμέσως μετά αρχίσαν να κάνουν κόντρα με τον Κυριάκο για το ποιός έχει περισσότερα ένσημα -κάτι σαν να κάνουν σκοποβολή δύο αόματοι αλλά στο πιο γελοίο.

 

 

Αναξιοπρεπή κρίνει η Ιερά Σύνοδος την καύση των νεκρών, ενώ να σε βάζουν σε κουτί νοβοπάν να σε φάνε τα σκουλήκια και να σε αποχαιρετά τραγουδώντας κάτι ακατάληπτα ένας κύριος με μακρύ μαύρο φόρεμα και χρυσαφικά, σκίζει από αξιοπρέπεια.

 

Σε συνέχεια της πολιτικής η αριστεία είναι ρετσινιά του κ. Μπαλτά, το υπουργείο αποφάσισε ο χαρακτηρισμός "λίαν καλώς" να δίνεται όχι στο 17 αλλά στο 15. Κατά την γνώμη μου το μέτρο είναι ανεπαρκές και θα πρέπει επιπλέον ο μαθητής που παίρνει πάνω από 17 να αποκλείεται από τις σχολικές εκδρομές και όποιος παίρνει 20 έστω και σε ένα

διαγώνισμα να κουρεύεται γουλί. 

 

Ούτε ένας μαύρος ηθοποιός στις υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ, δε φτάνει που τους βγάλαμε δικό τους Πρόεδρο και τους δώσαμε και την Καρντάσιαν, θέλουν και Όσκαρ οι αχάριστοι. Με δέκα υποψηφιότητες εμφανίζεται το Mad Max: Fury Road, αλλά όχι και σε αυτή του σεναρίου μια ξεκάθαρη αδικία μια και το εκπληκτικό σενάριο στη μισή ταινία πάμε και στην άλλη μισή ερχόμαστε είναι τουλάχιστον εφάμιλλο με 80’s βιντεοταινία του Στάθη Ψάλτη. 

 

Μένει τελικά το Δ.Ν.Τ στο πρόγραμμα διάσωσης της χώρας μας, αυτό που θα διώχναμε ντε αλλά το ξανασκεφτήκαμε και είπαμε που να τρέχει τώρα ένα ταμείο τώρα μόνο κι έρημο στους δρόμους.

 

Την εξαίρεση των αναθέσεων από τους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς ζήτησε το υπουργείο Υποδομών, με το επιχείρημα ότι το προσωπικό του υπουργείου δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένο παρόλο που 4.900 υπάλληλοι εχουν εκπαιδευτεί σε αυτό αλλά το σκορ τους στο ναρκαλιευτή δεν κρίθηκε ικανοποιητικό και κάποιες πασιέντζες δεν έβγαιναν απρόσκοπτα. Έτσι οι αναθέσεις θα γίνονται με τον πατροπαράδοτο τρόπο, πόσα δίνεις, τόσα, τι λες ρε ο άλλος μου δίνει 10% και σε τράπεζα στα Κέιμαν, εντάξει καλορίζικο.

 

 

Διάφορα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ