Δε παντρεύομαι και δε νοικοκυρεύομαι

Δε παντρεύομαι και δε νοικοκυρεύομαι Facebook Twitter
Ελεύθερος κι ωραίος παραμένει ο Γαβριήλ.
1

Δε παντρεύομαι και δε νοικοκυρεύομαι Facebook Twitter
Όταν υπάρχει έρωτας δεν χρειάζονται πτυχία.

Διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Γαβριήλ Σακελλαρίδης τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να έχει παντρευτεί στην Νέα Υόρκη. Σε κάθε περίπτωση είναι απόλυτο δικαίωμα του Γαβριήλ να παντρευτεί όποιον θέλει και να μετακομίσει όπου θέλει, αλλά θα ήταν πιο συνεπής αν αντί τις μητροπόλεις του καπιταλισμού που τόσο πολέμησε, επέλεγε το Καράκας ή την Αβάνα όπου εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία το μοντέλο κράτους που ονειρευόταν.

 

Δε παντρεύομαι και δε νοικοκυρεύομαι Facebook Twitter
Ακριβό αποδείχτηκε το σπορ σήκωσε τη μπάρα.

•Κάτι  συμβαίνει όμως με τους εκπρόσωπους τύπου καθώς συνέχεια στο σήριαλ των διορισμών ημετέρων δόθηκε με νέες φήμες αυτή τη φορά ότι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η  32χρονη Ράνια Σβίγκου διόρισε τον σύντροφο της, 31 ετών, φοιτητή ΤΕΙ χωρίς πτυχίο, σαν ειδικό συνεργάτη στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Δρίτσα, στο υπουργείο Ναυτιλίας, μια και ο υπουργός Ναυτιλίας χρειάζεται κάποιον ειδικό σύμβουλο στο θέμα πώς μπορείς στα 31 σου να μην μπορείς να τελειώσεις ένα ρημαδοΤΕΙ. Αντί να πουν μπράβο στη Ράνια που παρότι υποψήφια διδάκτορας η ίδια δεν έχει πρόβλημα ο γκόμενος της να μην έχει πτυχίο, οι εμπαθείς την καταγγέλλουν που τον διόρισε.

Δε παντρεύομαι και δε νοικοκυρεύομαι Facebook Twitter
"Eκείνο το τριακοστό ένατο σφηνάκι έκανε τη ζημιά"

•Τη χλεύη αλλά και την κατανόηση γνώρισε ο συμβασιούχος ο οποίος καλείται να πληρώσει €22.000 πρόστιμο γιατί δεν πλήρωσε διόδια για 178 διελεύσεις υπακούοντας στα κελεύσματα της κυρίας Βαλαβάνη της οποίας η μητέρα φρόντισε να βγάλει τα λεφτά της στο εξωτερικό λίγες μέρες πριν τα capital controls και του κινήματος Δεν Πληρώνω το οποίο πλέον έχει μετονομαστεί σε Πλήρωνε Τώρα Μαλάκα. Ο πρώην αγωνιστής βγήκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο να πει τον πόνο του και να μας διδάξει όλους ποια είναι δυστυχώς η κατάληξη του ρομαντικού μεν αλλά χρήσιμου ηλίθιου.

Δε παντρεύομαι και δε νοικοκυρεύομαι Facebook Twitter
Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής

•Δεν ξέρω αν είδες το έργο του γνωστού εικαστικού Ai Weiwei ο οποίος αναπαράστησε την γνωστή φωτογραφία με το άψυχο σώμα του μικρού Alan αλλά εμένα μου φάνηκε σαν Άγγλο στο Φαληράκι μετά από 40 σφηνάκια που έχει πέσει ξερός και καθόλου δεν με συγκίνησε. Τώρα πήρε 14.000 σωσίβια μεταναστών για ένα νέο έργο λέει αλλά εγώ είναι σίγουρος ότι θα τα πουλήσει με πάγκο στο γιουσουρούμ.

Δε παντρεύομαι και δε νοικοκυρεύομαι Facebook Twitter
Σίγουρος για το ρόλο στη δημοφιλή σειρά ο κυρ-Φώτης

•Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, μια από τις λίγες τηλεοπτικές άδειες που θα δοθούν, θα είναι για τον Acun Ilicali, γνωστό Τούρκο ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης στην γείτονα χώρα. Χαμός ξέσπασε μια και οι Έλληνες φοβούνται μήπως κρατικά μυστικά όπως το ωροσκόπιο της Ελένης Μενεγάκη ή η μυστική συνταγή για λαχανοντολμάδες της κυρίας Βέφας καταλήξουν στα χέρια των εχθρών του έθνους. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως για σπάσιμο ο Τούρκος καναλάρχης εχει σκοπό να μεταδίδει αποκλειστικά ελληνικές σειρές.

Δε παντρεύομαι και δε νοικοκυρεύομαι Facebook Twitter
Δεν πτοείται από απειλές ο πάντα κομψός υπουργός

•Σε μια κίνηση που θα αλλάξει τις πολιτικές ισορροπίες, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Φώτη Κουβέλη ο οποίος φαίνεται έτοιμος να επανέλθει στην πολιτική σκηνή και να στηρίξει την κυβέρνηση αν και κάποιοι σχολίασαν ότι μια τέτοια επιλογή το μόνο που δείχνει είναι την απελπισία του Αλέξη Τσίπρα. Αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης όμως αποκαλύπτουν ότι η συνάντηση δεν είχε καμία πολιτική ατζέντα και ο μόνος λόγος ήταν η πρόταση προς τον κ. Κουβέλη να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του Walking Dead.

Δε παντρεύομαι και δε νοικοκυρεύομαι Facebook Twitter
"Το σάλιωνες ή έτσι ξεροσφύρι;"

•Σε απολαυστικά επίπεδα εχει φτάσει πια το ξεκατίνιασμα μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπόυλου και των πρώην συντρόφων της με ευθείες πλέον απειλές ότι έχει κρατήσει τα SMS του Τσίπρα για τον Φίλη και άλλα ωραία που θυμίζουν αγαπημένες οικογένειες της νότιας Ιταλίας αλλά και κάποιους κύριους με full face hoodies που πρόσφεραν υπηρεσίες αναγνώρισης στους προγόνους των δανειστών μας κάποιες δεκαετίες πριν. Το όλο σκηνικό θυμίζει μια παροιμία που έλεγε η γιαγιά μου για ένα φίδι κι ένα κόρφο αλλά μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.

Δε παντρεύομαι και δε νοικοκυρεύομαι Facebook Twitter
Στρατευμένη τέχνη

•Αντιθέτως ανωτερότητα επέδειξαν οι κυρίες Amber Rose και Kim Kardashian που παρόλο το ξεκατίνιασμα των συντρόφων τους Kanye West και Wiz Khalifa στο τουίτερ, αυτές όχι μόνο έβγαλαν μαζί σέλφι αλλά και την πόσταραν ταυτόχρονα στο Instagram. Αμέσως μετά οι δυο καλλονές αντάλλαξαν απόψεις για το πώς μπορείς να κάθεσαι παρότι ο πισινός σου είναι φαρδύτερος από την μέση πολυθρόνα αλλά και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βάζεις δάχτυλο σε διάσημους ράπερ.

•Με μια σιβυλλική δήλωση που έγινε χωρίς το κόκκινο πλαστικό γάντι που φορούσε όταν συμπαραστέκονταν στις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, η μεγάλη αοιδός Χαρούλα Αλεξίου είπε πως ο πρωθυπουργός είναι "ένας άνθρωπος που πήγε να μάθει οδήγηση πάνω σε χαλασμένο όχημα, αλλιώς τα νόμιζε, αλλιώς του βγήκε" αλλα και επίσης ότι "έχει θυμώσει με την αλαζονεία της νεότητας του". Η δήλωση εντάσσεται στην γνωστή μπουρδολογία της μεγαλύτερης μάστιγας του ελληνισμού, το έντεχνο. Νομίζω ότι πιο ταιριαστό για τον πρωθυπουργό θα ήταν να του αφιερώσει το γνωστό αριστούργημα της, φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια, αρρωστημένους και αγρίμια, φεύγω, ναι, τώρα φεύγω.

Διάφορα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ