Βίασαν και σκότωσαν 15χρονο κορίτσι ως προσφορά στον σατανά

Βίασαν και σκότωσαν 15χρονο κορίτσι ως προσφορά στον σατανά Facebook Twitter
1

Δύο έφηβοι στο Χιούστον κατηγορούνται ότι βίασαν, βασάνισαν και σκότωσαν μια 15χρονη κοπέλα σε σατανιστική τελετή την προηγούμενη Τετάρτη.

Ο 17χρονος Jose E. Reyes και ο 16χρονος (του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα επειδή είναι ανήλικος) κατηγορούνται ότι βασάνισαν την κοπέλα με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων χαράσσοντας έναν ανάποδο σταυρό στο στομάχι της. Τα αγόρια κατάφεραν να πείσουν την 15χρονη που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με αυτούς, να τους ακολουθήσει σε ένα άδειο διαμέρισμα της γειτονιάς, όπου τη χτύπησαν με ένα τασάκι και άλλα αντικείμενα, τη μαχαίρωσαν στο πρόσωπο με ένα κατσαβίδι και την έπνιξαν.

Ο τοπικός εισαγγελέας είπε ότι το μικρότερο αγόρι είχε πιστέψει ότι ο Reyes είχε πουλήσει τη ψυχή του στο διάβολο και ήθελε να κάνει το ίδιο. Ρώτησε λοιπόν τον Reyes, αν με το να διαπράξει ένα φόνο θα μπορούσε να κάνει και αυτός το ίδιος και ο Reyes του είπε ναι.

Όπως γράφει το Associated Press, οι ιατροδικαστές ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν το κορίτσι πέθανε από ασφυξία, τα τραύματα στο κεφάλι ή από εσωτερική αιμορραγία που της προκάλεσε η σεξουαλική επίθεση. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε το Σάββατο, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της, από έναν ένοικο της πολυκατοικίας. Η οικογένεια του Reyes ενημέρωσε την αστυνομία μετά από ομολογία του νεαρού.

Στο σπίτι του Reyes υπήρχαν "σύμβολα σατανισμού και αντικείμενα παρόμοιας φύσης" όπως είπε ο εισαγγελέας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο πολιτικό τοπίο στη Βόρεια Μακεδονία: Τι αλλάζει μετά τις εκλογές;

LiFO politics / Το νέο πολιτικό τοπίο στη Βόρεια Μακεδονία: Τι αλλάζει μετά τις εκλογές;

Ο δημοσιογράφος Φέρυ Μπατζόγλου, που εργάζεται ως ανταποκριτής γερμανόφωνων ΜΜΕ, επέστρεψε από τη Βόρεια Μακεδονία, όπου είχε πάει για να καλύψει τις εκλογές που έγιναν εκεί πρόσφατα, και περιγράφει στη Βασιλική Σιούτη όσα κατέγραψε.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Διεθνή / Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

«Ο πρόεδρος Ραΐσι, ο υπουργός Εξωτερικών και όλοι οι επιβάτες του ελικοπτέρου σκοτώθηκαν στη συντριβή», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Reuters ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος
NEWSROOM
Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM