ΣΥΡΙΖΑ: ''Λεφτά υπάρχουν''!

ΣΥΡΙΖΑ: ''Λεφτά υπάρχουν''! Facebook Twitter
4

It's Viral
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
40 χρόνια τώρα ολες οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν μια δικαιότερη κοινωνία έχουν χρησιμοποιηθεί απο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ μόνο και μόνο για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει για δίκαιο φορολογικό σύστημα, πόσες φορές δεν εχουμε ακούσει οτι είναι η τελυταία φορά που θα πληρώσουν οι αδύνατοι, πόσες φορές δεν εχουμε ακουσει οτι θα ξεκαθαρίσει το πολιτικό σύστημα απο τα λαμόγια? Χθες ακόμα ο Σαμαράς μας διαβεβαίωσε οτι οι πρώτες κουκούλες των επίορκων εχουν βγει (μανία με τις κουκούλες). Τα ιδια πολιτκά εργαλεία εχουν και η δεξιά και η αριστερά για να χτίσουν μια δικαιότερη κοινωνία τι να κάνουμε. Αρα και παλι θα ακούσουμε για τα ιδια πράγματα. Αυτό που έλειπε μεχρι τώρα ήταν η πολιτική βούληση. Αντί να κατηγορούμε το ΣΥΡΙΖΑ μήπως να κατηγορήσουμε το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τη ΔΗΜΑΡ για το οτι εχουν απαξιώσει πλήρως καθε έννοια που παραπέμπει σε μια δικαιιότερη κοινωνία και πολιτεία?. Και εδω που τα λέμε ,ακόμα και τώρα με μια πτώση κατα 25 ή 30 μονάδες του ΑΕΠ μετά απο 5 χρόνια ύφεσης εξακολουθούμε να βρισκόμαστε αν δεν κάνω λάθος μεσα στις 50 πλουσιοτερες χώρες του κόσμου με βάση τα στοιχεία του ΟΟΣΑ. Αρα λεφτά και πλούτος όντως υπάρχουν και δεν είναι κακό να το επισημαίνουμε. Λεφτα εχουν και οι καναλάρχεις (ο ΣΚΑΙ δεν πληρώνει χαράτσι να θυμήσω), λεφτά έχουν και οι εφοπλιστές (να θυμησω τον Ρεστη που προκλητικότατα προεκλογικα ελεγε οτι εχει δικιο ο ΣΥΡΙΖΑ οττ δεν πληρώνουμε φόρους οι εφοπλιστές αλλα για να πληρώσουμε πρέπει να μας βρείτε πρώτα) λεφτά πέρνουν συνέχεια και οι τραπεζίτες και μάλιστα φορτώνοντας τα στην πλάτη τη δικία μας, οι τελευταίες εβδομάδες δέιχνουν οτι λεφτά υπάρχουν και στο εξωτερικό και μαλιστα καλύπτονται απο αυτούς που είτε μας αρέσει είτε οχι εχουν αναγάγει σε επιστήμη την εξαθλίωση μεγαλου μέρους της κονωνίας μας. Δεν έιναι μεμπτό να χρησιμοποιούνται οι ιδιες λέξεις, μεμπτό είναι να ξαναχρησιμοποιηθούν για να κοροιδεψουν τους πολίτες. Το βίντεο αυτό θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον και θα ήταν και τεκμήριο ενοχής αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση και εκανε τα ιδια πράγματα που κάνουν και οι ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ εντέλως αντίθετα απ οτι μεχρι στιγμής ευαγγελίζεται. Μέχρι τότε είναι απλώς αυτοεκπληρουμενη προφητεία ή κρυφός πόθος του αρθρογράφου.
Να σου θυμίσω ότι λεφτά υπάρχουν γιατί μας δάνεισαν περισσότερα από όλο τον τρίτο κόσμο μαζί τα τελευταία 20 χρόνια.Τώρα αν νομίζεις ότι χρεοκοπήσαμε επειδή οι εφοπλιστές και οι καναλάρχες δεν πλήρωσαν φόρο, ε ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ να τους φορολογήσει.
Το ζήτημα δεν είναι αν υπάρχουν ( που υπάρχουν, αυτό είναι δεδομένο ) αλλά αν θα τα βρει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά για όσα λεφτά βρίσκονται στο εξωτερικό, είμαι 1000% σίγουρος πως δεν πρόκειται να αγγίξει δεκάρα.