King Gizzard & The Lizard Wizard

Έχοντας στο ενεργητικό τους τον εκπληκτικό αριθμό των 12 albums (από το "12 Bar Bruise" μέχρι το "Sketches Of Brunswick East"), από το 2012 μέχρι σήμερα, κερδίζουν συνεχώς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο, ενθουσιάζοντας με τον ιδιόμορφο πολυσυλλεκτικό ήχο τους που συνδυάζει ψυχεδέλεια, progressive rock, garage, surf, folk, kraut, jazz, soul και heavy metal.

16/03, Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος (Πειραιώς & Χαμοστέρνας), Ώρα: 20:00, Εισιτήριο: 27- 55 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Asaf Avidan, The Study on Falling

Τα live του Σαββατοκύριακου
Asaf Avidan

 

Πριν από μια δεκαετία, ο Ασάφ Αβιντάν ξεκίνησε μια εντυπωσιακή καριέρα βαθιά επηρεασμένος από την αγάπη του για δύο είδη μουσικής, το folk-rock και την americana. Με καταγωγή από το Ισραήλ, ο Ασάφ έγινε εξαιρετικά δημοφιλής τόσο στην Ευρώπη –και ειδικά στη Γαλλία– όσο και στην Αμερική. Στο τελευταίο του δίσκο συνεργάστηκε με τον Τζιμ Κέλτνερ, ντράμερ των σούπερ σταρ Τζον Λένον και Έλβις Πρίσλεϋ, και τον Λάρρυ Τέιλορ, μπασίστα με τους θρυλικούς Canned Heat και τους Monkees.

16/03, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Χίλτον, Ώρα: 20:00, Εισιτήριο: 25- 40 ευρώ

 

 

Kadebostany

Τα live του Σαββατοκύριακου
Kadebostany

 

Οι Kadebostany έρχονται στην Αθήνα για ένα οπτικοακουστικό show στο πλαίσιο της επερχόμενης "Monumental" περιοδείας τους και την ευκαιρία της κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου ομότιτλου album τους. Το τελευταίο τους hit είναι το"Mind If I Stay" ενώ άλλες γνωστές επιτυχίες τους είναι τα "Walking With a Ghost", "Castle in the Snow", "Frozen To Death", "Jolan" και βέβαια τη διασκευή στο "Crazy In Love" της Beyonce  (για το “Fifty Shades of Grey”).

17/03, Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος (Πειραιώς & Χαμοστέρνας), Ώρα: 20:00, Εισιτήριο: 22- 28 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Social Waste

Τα live του Σαββατοκύριακου
Social Waste

 

Οι Social Waste δημιουργήθηκαν το 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεκαεφτάχρονοι τότε, μαθητές ακόμα, τράβηξαν αμέσως την προσοχή των active member, οι οποίοι τους πρότειναν να συνεργαστούν στα πλαίσια της ομάδας παραγωγής τους, της Freestyle Productions. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις συνδυάζουν τον κοινωνικοπολιτικό στίχο και το δυναμισμό του hip hop με τους παραδοσιακούς ήχους και τα όργανα της Μεσογείου.  Μετρούν πολυάριθμες εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους, κοινωνικά κέντρα, καταλήψεις και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στη Γερμανία, τη Νορβηγία και το Μεξικό.

17/03, Gagarin 205, Λιοσίων 205, Ώρα: 21:00, Εισιτήριο: 8- 10 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Jazz Chronicles: Yiorgos Fakanas Group/ Tim Garland

Τα live του Σαββατοκύριακου
Tim Garland

 

Οι Jazz Διαχρονίες, η σειρά συναυλιών του ΚΠΙΣΝ αφιερωμένη στην ελληνική jazz, υποδέχεται τον μπασίστα/ συνθέτη Γιώργο Φακανά μαζί με τον Tim Garland, έναν από τους γνωστότερους σαξοφωνίστες της διεθνούς μουσικής σκηνής.

O Γιώργος Φακανάς ξεκίνησε τη μουσική του πορεία σε νεαρή ηλικία, έχοντας βραβευθεί ως ο καλύτερος νέος μπασίστας της Ευρώπης. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει παίξει σε πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα, στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Λυκαβηττό, στο Παλλάς και αλλού, μαζί με Big Band, Συμφωνικές και Ορχήστρες Εγχόρδων, την Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, αλλά και ορχήστρες του εξωτερικού.

Ο Tim Garland είναι κορυφαίος σαξοφωνίστας και μέλος του σεξτέτου Origin του Chick Corea, με συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Ronnie Scott, Ralph Towner, Avishai Cohen, John Patitucci, μέλος του Πανεπιστημίου του Newcastle και συνθέτης δύο προσωπικών CD με τη συμμετοχή της Northern Sinfonia.

18/03, ΚΠΙΣΝ, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου & Δοϊράνης, Ώρα: 21:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Silent Move, The Night of the Hunter

Τα live του Σαββατοκύριακου
The Night of the Hunter

 

Μετά από ένα πετυχημένο αφιέρωμα στον Alfred Hitchcock και την παρουσίαση των δικών τους εκδοχών των ταινιών The Birds, Psycho, Vertigo και The Lodger, οι Silent Move (Βασίλης Τζαβάρας & Γιάννης Παξεβάνης) επενδύουν μουσικά το αριστούργημα The Night of the Hunter (H Nύχτα του Κυνηγού), του 1955, σε σκηνοθεσία του Charles Laughton και με τον Robert Mitchum στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

18/03, Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α, Ώρα: 21:30, Εισιτήριο: 6 ευρώ

Οδηγός Μουσικής