Αυτόν τον Φεβρουάριο, τα Brown Hotels παρουσιάζουν για πρώτη χρονιά το «Let's Paint the Town Red», μια γιορτή με όλα όσα αγαπάμε, shopping, μουσική, ποτό και φαγητό, κάθε Σαββατοκύριακο του Φλεβάρη. 

 

Το Dave Red Athens μεταμορφώνεται στο απόλυτο hot spot του Φεβρουαρίου

 

Valentine’s vibes

Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το Dave Red Athens συγκεντρώνει όλα όσα αγαπάμε σε έναν πολυχώρο γεμάτο εκπλήξεις, μοναδικές προτάσεις δώρων για τον/την αγαπημένο/η σας και απολαυστικές στιγμές διασκέδασης, φαγητού, μουσικής και πολλά ακόμα.

 

Μόδα, φαγητό, ποτό και διασκέδαση

Πάνω από 20 brands συνεργάζονται για να εντυπωσιάσουν το κοινό και να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία pop up shopping. Ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, home deco αντικείμενα και φυτά, προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας, street food και γευστικές επιλογές από αγαπημένα στέκια στο κέντρο της Αθήνας, μπύρες από τοπικές ζυθοποιίες αλλά και workshops και εκθέσεις φωτογραφίας με την υπογραφή του Αntivirus. Όλα αυτά σε ένα κλίμα μουσικής, ποτού και φαγητού που εναλλάσσονται ανάλογα με το concept που έχει το κάθε Σαββατοκύριακο.

 

Ζήστε την εμπειρία

Kάθε ΣΚ από τις 12:00 π.μ. έως τις 20:00μ.μ, μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της πιο μεγάλης γιορτής του Φεβρουαρίου στο Dave Red Athens, να γνωρίσετε από κοντά τους δημιουργούς πίσω από τα φιλοξενούμενα brands, να απολαύσετε μια ατμόσφαιρα χαράς, διασκέδασης, ήχων και γεύσεων.

 

Go Green

3– 4/02

Μοναδικά vegan και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένα brands θα μας δείξουν με τον δικό τους τρόπο πώς να αλλάξουμε το lifestyle μας και να υιοθετήσουμε μια πιο βιώσιμη καθημερινότητα συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Soap n’ Goods, Mother Plants, Cool Conscious, MNOUS Underwear, 608 Brewing Co., Hazelreyvintage, Anthophile , AKJAERBEDE Sunglasses

 

80s Vibes

10-11/02

Ένα απολαυστικό, χρωματιστό και fun '80s vibe Σαββατοκύριακο. Βάλτε τα πιο «εξωφρενικό» σας outfit και ελάτε να γιορτάσουμε παρέα.

Joshua Tree Café, Inspira Ceramics, V italian Collection, Philoxenia Workshop, Philocalist, Avenoir perfumes

Filaktou jewelry, Pullman club, REVOLT

 

LGBTQ+

17-18/02

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι full pride vibe με ομιλίες και εκδηλώσεις που γιορτάζουν την πιο πολύχρωμη κοινότητα της Αθήνας.

Antivirus Mag workshops και ομιλίες, Antivirus Photo Exhibition, RIZOM, I Cake you, 608 Brewing Co., Greek Books

 

Skate, Tattoo & Beer culture

24-25/02

Γιορτάζουμε μαζί μερικά από τα πιο αγαπημένα μας πράγματα στον κόσμο! Το skate, το tattoo και την μπύρα. Εάν είστε και εσείς λάτρεις τους, σας περιμένουμε. 

Paragon Brewery & Taproom, A.KJAERBEDE Sunglasses, Ohet Clothing, Blue Margarita, Kerveros tis Fotias

 

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

Let's Paint the Town Red

Dave Red Athens, Βερανζέρου 25 Αθήνα

Κάθε ΣΚ 12:00-20:00

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες: https://brownhotels.com/DaveRedFebruary

Instagram:@daveredathens 

Οδηγός Διασκέδαση