Ο έρωτας και η τέχνη είναι ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια της ιστορίας, με τον έρωτα να αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης και την τέχνη όχι μόνο να αποτυπώνει άλλα και να δημιουργεί συναισθήματα. Επίσης η αλήθεια είναι πως ο έρωτας πάντα περνάει από το στομάχι.

 

“Love is the greatest refreshment in life.” Pablo Picasso

 

Στις 14 Φεβρουαρίου το NEW Hotel σάς καλεί να γιορτάσετε τον έρωτα και τις «διαδρομές» του με ένα ξεχωριστό μενού που έχει δημιουργήσει ειδικά για αυτή τη βραδιά ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Μπάμπης Κουντούρης.

 

Η γαστρονομία, αλλά και οι σχέσεις «απαιτούν» λεπτές ισορροπίες, δυνατές εκπλήξεις και εμπνευσμένους συνδυασμούς. Γι’ αυτό στο Art Lounge, σε ένα χώρο όπου συνυπάρχουν η γαστρονομία και η τέχνη, σας καλεί να δοκιμάσετε απροσδόκητες, αλλά αρμονικές γευστικές προτάσεις, όπως το ψητό καλαμάρι με ριζότο παντζαριού και πορτοκάλι, ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ καρότου και λικέρ βιολέτας.

 

“Love is the greatest refreshment in life.” Pablo Picasso

 

Καλέστε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε ένα ρομαντικό δείπνο στο Art Lounge όπου τον τόνο δίνουν η σύγχρονη τέχνη και το design, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα εκπληκτική θέα στο κέντρο της Αθήνας.

Οδηγός Διασκέδαση