Το BÓTOXE Athens παρουσιάζει τον κορυφαίο σούπερ σταρ DJ David Morales στις 9 Μαρτίου.

 

Μια βραδιά με τον Νεοϋορκέζο DJ, remixer και παραγωγό David Morales σε ένα πρόγραμμα όπως μόνο εκείνος γνωρίζει να συνθέτει. Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ AKYLLA πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο μεγάλος DAVID MORALES.

 

Ο κορυφαίος DJ και remixer David Morales το Σάββατο 9 Μαρτίου στο BÓTOXE Athens

 

Πορτορικανός στην καταγωγή ο Morales, έχτισε μια σπουδαία καριέρα επηρεασμένη από τα clubs της Νέας Υόρκης όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στη δεκαετία του ’80 στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από τη διεθνή κοινότητα ως ένας από τους κορυφαίους remixer.

 

Ο κορυφαίος DJ και remixer David Morales το Σάββατο 9 Μαρτίου στο BÓTOXE Athens

 

Ο David Morales έχει κάνει remix και έχει παραγάγει περισσότερες από 500 κυκλοφορίες για καλλιτέχνες όπως οι Mariah Carey, Aretha Franklin, Michael Jackson, Janet Jackson, Spice Girls, Eric Clapton, Seal, Pet Shop Boys, U2, Donna Summer, Whitney Houston, Selena και Jamiroquai.

Ο Morales ήταν υποψήφιος για το πρώτο του βραβείο Grammy το 1996 ως παραγωγός στο άλμπουμ της Mariah Carey "Daydream" για το τραγούδι "Fantasy" και προτάθηκε ξανά την επόμενη χρονιά και κέρδισε το βραβείο Grammy το 1998 για το "Remixer of the Year".

 Στο BÓTOXE Athens ο David Morales υπόσχεται να μας χαρίσει μια μοναδική μουσική εμπειρία μέσα σε ένα περιβάλλον που προσφέρει υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού και συμβάλλουν στη δημιουργία ενός συναρπαστικού οπτικοακουστικού περιβάλλοντος.

 

Ο κορυφαίος DJ και remixer David Morales το Σάββατο 9 Μαρτίου στο BÓTOXE Athens

 

BÓTOXE Athens: Βραδιές γιορτής, γεύσης και ρυθμού, γαστρονομικών και μουσικών αποκαλύψεων

Έμπνευση, δημιουργία, ποιότητα και σεβασμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία δημιουργήθηκε το BÓTOXE Athens, ένας προορισμός που συνδυάζει υψηλή γαστρονομία, αισθητική χώρου και μουσικές ποικιλόμορφες επιλογές από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς DJ με κοσμοπολίτικες επιρροές.

Μέσα σε ένα περιβάλλον κομψότητας και πολυτέλειας, μπορείτε να γευτείτε τις δημιουργίες του chef Take με πιάτα μοναδικά υψηλής ποιότητας και επιλογές που κυμαίνονται από Black Angus και Black Lobster Tacos έως Black Cod Miso παράλληλα με εμπνευσμένες προτάσεις ασιατικής και μεσογειακής κουζίνα. Μust του μενού, το προφιτερόλ φιστικιού BÓTOXE.

 

Ημέρες λειτουργίας:

Πέμπτη- Κυριακή: restaurant

Παρασκευή και Σάββατο: restaurant και club

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις και ενημερώσεις, ακολουθήστε μας:

Instagram: instagram.com/botoxeathens

Facebook: https://www.facebook.com/botoxeathens

TikTok: https://www.tiktok.com/@botoxeathens

Youtube: https://www.youtube.com/@botoxeathens

Οδηγός Διασκέδαση