Από πολύ νωρίς το πρωί, το Blind Butler σε υποδέχεται με το καλύτερο χαμόγελο και αρώματα φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ! Οι έμπειροι baristi είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με τους πιστοποιημένους κόκκους καφέ 100% Arabica από την πρότυπη φάρμα Ipanema coffees στη Βραζιλία, συγκεκριμένα στην περιοχή sul de minas. Φλιτζάνι με γευστικά χαρακτηριστικά και αρώματα όπως σοκολάτα γάλακτος, φουντούκι και αμύγδαλο, χαμηλή οξύτητα με νότες πορτοκαλιού και γλυκιά επίγευση με διάρκεια που θα σου φτιάξουν τη μέρα! Αγαπημένο στέκι για όσους ξέρουν, είτε καθίσεις να σερβιριστείς στον υπέροχο και προσεγμένο χώρο του είτε εξυπηρετηθείς take away.

 

Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις φρεσκοψημένες και χειροποίητες δημιουργίες από το εργαστήρι του: μπουγάτσα με κρέμα (με φρέσκο γάλα από την Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης της Βοιωτίας) ή τυρί με φέτα και ανθότυρο, σπανακόπιτα με φρέσκο σπανάκι, πράσο και κρεμμυδάκι, πεϊνιρλί για όλα τα γούστα, ό,τι και να διαλέξεις θα πρέπει να ξέρεις ότι φτιάχνεται με τα πιο αγνά υλικά, όπως φυτικό βούτυρο και τυριά μικρών παραγωγών. 

 

Blind Butler By Creme Royale Familia est 1999
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/LiFO

 

Οι μικρές απολαύσεις δεν τελειώνουν εκεί όμως, αφού το Blind Butler σου προσφέρει επιλογές όπως BLT ή Avocado Toast, κρουασάν με αλμυρή ή γλυκιά γέμιση, ενώ για τους πιο προσεκτικούς προτείνει χειροποίητες μπάρες δημητριακών ή σάντουιτς με ψωμί σικάλεως και τόνο. 

 

Όποιος έχει επισκεφτεί το στέκι αυτό, ξέρει ήδη ότι σε «τραβάει» όλη την ημέρα στην πόρτα του, από το πρωί, με τον καλύτερο καφέ, πρωινό και brunch, αργότερα για φρέσκο γλυκό ή παγωτό αλλά και το βράδυ για ένα ποτήρι κρασί ή ένα δροσερό κοκτέιλ.

 

Blind Butler By Creme Royale Familia est 1999
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/LiFO

 

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 136, Καλλιθέα 176 76, 210 9512200
[email protected]

Οδηγός Γεύσης