Το Bootleg το αγαπάμε γιατί παραμένει ανήσυχο και με αυτόν τον τρόπο εκφράζει ένα κομμάτι του εαυτού μας. Κάθε φορά είναι μια μικρή έκπληξη, αφού συνεχώς ο κατάλογος ανανεώνεται για να παρουσιάσει νέες γεύσεις, προτάσεις και τάσεις της σύγχρονης διατροφής.

 

Δεν είναι όμως μόνο τα πιάτα που σε κάνουν να κατευθύνεσαι σαν υπνωτισμένος στο 8 της οδού Φανερωμένης στον Χολαργό. Είναι και όλο το happy vibe που ξεπηδά από τους τοίχους και διαχέεται φυσικά σε εκείνη την κατάφυτη αυλή όπου το tiki bar σε ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά. Το καλό είναι πώς όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ γιατί εδώ ο χρόνος μετράει διαφορετικά.

 

Bootleg
Από τα αγουροξυπνημένα πρωινά που αναζητάς τον τέλειο καφέ για ξεκίνημα μέχρι το after office τσίμπημα μαζί με κρασάκι αλλά και τη βραδινή βόλτα με κοκτέιλ που θα σε ενθουσιάσουν, αυτό το στέκι έχει ό,τι ακριβώς θέλεις. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Τα κοκτέιλ είναι μια all-day απόλαυση. Το brunch σερβίρεται καθημερινά 9:30-18:00 και όχι μόνο το Σαββατοκύριακο. Άλλωστε, το Bootleg φτιάχτηκε για να κάνει κάθε μέρα ξεχωριστή και το πετυχαίνει με κάθε τρόπο. Εκτός από τις φανταστικές ομελέτες, τα τηγανητά ή ποσέ αυγά, τα λαχταριστά pancakes, τα ζουμερά μπέργκερ και τα healthy bowls που σε γεμίζουν ενέργεια, οι γευστικές προτάσεις δεν σταματούν ποτέ, ώστε κάθε στιγμή να βρίσκεις αυτό που λαχταράς περισσότερο. 

 

Πρέπει να δοκιμάσεις τις παπαρδέλες με slow cooked μοσχάρι, σέλερι σοτέ, chili πιπεριά και crumble μαύρου σκόρδου αλλά και όλη την κατηγορία pizzette με συνδυασμούς όπως απάκι Κρήτης, γραβιέρα Αμφιλοχίας, ημιλιαστά ντοματίνια, φρέσκια mozzarella και θυμάρι. Όλα αυτά συνδυάζονται τέλεια με το κατάλληλο κοκτέιλ και γίνονται ακόμα πιο απολαυστικά χάρη στο χαμόγελό της ομάδας του Bootleg. 

 

Bootleg
Τα κοκτέιλ είναι μια all-day απόλαυση. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Από τα αγουροξυπνημένα πρωινά που αναζητάς τον τέλειο καφέ για ξεκίνημα μέχρι το after office τσίμπημα μαζί με κρασάκι αλλά και τη βραδινή βόλτα με κοκτέιλ που θα σε ενθουσιάσουν, αυτό το στέκι έχει ό,τι ακριβώς θέλεις. Πολύ σύντομα, ετοιμάζονται νέοι κατάλογοι φαγητού και κοκτέιλ. Και τι άλλο μπορεί να θέλεις εκτός από μια άκρως χαρούμενη ατμόσφαιρα;

 

Φανερωμένης 8, Χολαργός

www.bootlegathens.gr

Facebook: Bootleg Athens

Instagram: Bootleg Athens
 

Οδηγός Γεύσης