Έχουμε δει κι άλλες φορές τι μπορεί να συμβεί όταν συνδυάζονται αρμονικά δυο κουζίνες του κόσμου. Στην περίπτωση της Burgheria αυτό που συμβαίνει είναι μια σειρά από συνταγές street food που τολμούν να σε κάνουν να ξανασκεφτείς τι σημαίνει μπέργκερ για σένα.

 

Το αμερικανικό παραδοσιακό –αν μπορούμε να μιλάμε για γευστική παράδοση made in USA– burger συνάντησε τη fusion κουζίνα, οδηγώντας στην αναγέννηση των μπέργκερ! Λαχταριστό 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι και ζουμερό κοτόπουλο αναμειγνύονται περίτεχνα με premium υλικά και μοναδικές σος για να δημιουργήσουν τους πιο fusion συνδυασμούς. Για απαιτητικούς ουρανίσκους ή τύπους minimal, αλλά κυρίως για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία που αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή του street food. 

 

Burgheria
H Burgheria είναι ένα ολόκληρο concept που αποδεικνύει ότι όταν δεν βάζεις σύνορα στην κουζίνα, θα βρεις τη γευστική ειρήνη!

 

Θα καταλάβεις καλύτερα τι εννοούμε μόλις δοκιμάσεις το Truffle με προσούτο, κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια και Truffle Mayo ή το Carbonara με τηγανητό αυγό, παρμεζάνα, μπέικον, τραγανό κρεμμύδι, μανιτάρια σωτέ και carbonara sauce, πάντα σε αφράτο ψωμάκι μπριός που λιώνει στο στόμα, μαγεύοντας με τη βουτυράτη γεύση του. Στις signature επιλογές δεν πρέπει να παραλείψεις το Meet me in Seoul με κορεάτικη kimchi sauce, το Meet me in Mumbai με ινδική curry sauce και το Meet me in Mexico City με γουακαμόλε και sriracha sauce. 

 

Καθένα σε ταξιδεύει και σε μια γωνιά του πλανήτη και αποδεικνύει ότι ένα μπέργκερ μπορεί να είναι πολλά περισσότερα απ’ όσα νόμιζες μέχρι σήμερα. H Burgheria είναι ένα ολόκληρο concept που αποδεικνύει ότι όταν δεν βάζεις σύνορα στην κουζίνα, θα βρεις τη γευστική ειρήνη! Ανακάλυψε όλες τις προτάσεις μέσω delivery σε Ηράκλειο, Μαρούσι και Παγκράτι.

 

Burgheria
Το αμερικανικό παραδοσιακό –αν μπορούμε να μιλάμε για γευστική παράδοση made in USA– burger συνάντησε τη fusion κουζίνα, οδηγώντας στην αναγέννηση των μπέργκερ!

 

www.burgheria.gr

Facebook: Burgheria Athens

Instagram: burgheria_athens

Οδηγός Γεύσης