Caffè L’Antico : Μοιράζεται την εμπειρία γεύσης του αυθεντικού ιταλικού espresso

Με στόχο να παρέχει μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, η GODDCOFFEE προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα διεθνούς αναγνωρισιμότητας, διακρίσεων και πιστοποιήσεων.

O Caffè L’Antico είναι ένα όνομα που εκφράζει τη δική του ιστορία. Ή μάλλον εκφράζει την ιστορία του αυθεντικού ιταλικού espresso που ξεκινά στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν η οικογένεια Cagliari μετακόμισε από την Ιταλία στη Βραζιλία για να μάθει πώς να εμπορεύεται τον καφέ. Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρεία, που διοικεί πλέον ο Dr. Dante Cagliari και τα παιδιά του, Gabriella και Francesco, έχει αναπτυχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας το μυστικό γεύσης αυτού του premium καφέ σε 48 διαφορετικές χώρες.

 

Η GODDCOFFEE είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ιταλικού οίκου Caffè L’Antico σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα από επιλεγμένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες μηχανών καφέ, η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2016 καλύπτει όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων που ανήκουν στον κλάδο HORECA, Office και Home.

 

Εκτός από την αντιπροσώπευση του μοναδικού espresso, η GODDCOFFEE παράγει σοκολάτα υψηλής ποιότητας και εμπορεύεται μια σειρά από εκλεκτά ροφήματα σοκολάτας, τσαγιού, γρανίτας και σιροπιών.

 

CAFF L'ANTICO: Μοιράζεται την εμπειρία γεύσης του αυθεντικού ιταλικού espresso.

 

Με στόχο να παρέχει μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, η GODDCOFFEE προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα διεθνούς αναγνωρισιμότητας, διακρίσεων και πιστοποιήσεων. Ο Caffè L’Antico έχει κατακτήσει 3 χρυσά βραβεία στα Business Awards 2022 και ξεχωρίζει χάρη στο παραδοσιακό, αργό ψήσιμο δεκαοκτώ λεπτών, τη διαδικασία ψύξης μέσω αέρα και την απομάκρυνση επιβλαβών ατμών που σχηματίστηκαν κατά τη διαδικασία ψησίματος, ώστε το γευστικό του προφίλ να χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα. 

 

Η διασφάλιση αυτής της ποιότητας είναι προτεραιότητα της GODDCOFFEE. Γι’ αυτό συνδυάζει τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής του καφέ με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζονται από τους διεθνείς οργανισμούς. Από την καλλιέργεια και την παραγωγή μέχρι την παρασκευή του espresso, η ιστορία 110 ετών της Caffè L’Antico αποτυπώνεται σε κάθε φλιτζάνι και μαγεύει με το άρωμα και τη γεύση του.

 

CAFF L'ANTICO: Μοιράζεται την εμπειρία γεύσης του αυθεντικού ιταλικού espresso.

 

Δίνοντας πάντα έμφαση στην καινοτομία, η GODDCOFFEE δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η εκπαίδευση των baristi είναι μια συνεχής διαδικασία ώστε να αναδεικνύεται η γεύση του espresso και να αποτυπώνονται σε κάθε γουλιά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Η ομάδα της GODDCOFFEE βρίσκεται στη διάθεση των συνεργατών της 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, παρέχοντας όποια συμβουλή, βοήθεια ή εξειδικευμένη λύση απαιτείται. Οι πρεσβευτές της εταιρείας δημιουργούν σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες, εκφράζοντας όλες τις αξίες της εταιρείας.

 

Το Κάστρο του Montecuccoli degli Erri, ένα από τα πιο σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα της Μόντενα, που χτίστηκε το 1490 και ανήκει από τον 18ο αιώνα στην οικογένεια του Caffè L’Antico –αποτελεί άλλωστε και σύμβολο της εταιρείας–, είναι ένα μέρος που μπορούν να επισκεφτούν οι πελάτες της GODDCOFFEE για να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία. Εδώ η ατμόσφαιρα συνδυάζεται με την τέχνη, τα αρώματα με την ιστορία, η φιλοξενία με τη ζεστασιά. Ένας συνδυασμός που εκφράζεται σε κάθε φλιτζάνι espresso Caffè L’Antico

 

https://goddcoffee.gr, https://eshop.goddcoffee.gr
Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης