Το Cappuccio με το ιταλικό ταμπεραμέντο και το χαρακτηριστικό σήμα με τον καπουτσίνο καλόγερο παραμένει αγαπημένος προορισμός για αυθεντικό espresso και γεύσεις που συνοδεύουν το πρωινό σου ή σε κάνουν να υποκύψεις σε ένα νόστιμο brunch – ιταλιστί colazione!

 

Όλα αυτά συμβαίνουν σε δύο σημεία στην Αθήνα, στην Ηλία Ηλιού, στον Νέο Κόσμο, απ’ όπου ξεκίνησε το Cappuccio, και στην Καισαριανή, στο νούμερο 79 της Φορμίωνος, όπου το αγαπημένο coffee shop συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε, δηλαδή να σε καλημερίζει με αρωματικό καφέ και να σου προσφέρει ελαφριά και νόστιμα σνακ φτιαγμένα με προσοχή και επιμονή στην ποιότητα, όπως θα έκανε μια Ιταλίδα νοικοκυρά που θέλει να περιποιηθεί τους φίλους της.

 

Cappuccio Italian inspired coffee and snacks: Σε δύο σημεία στην Αθήνα σερβίρει ιταλική συνήθεια

 

Η specialty γεύση του καφέ συνοδεύεται από νόστιμα καλτσόνε και πεϊνιρλί, μπρουσκέτες, panini και pancakes, ενώ οι ομελέτες και τα healthy bowls σε χορταίνουν και σου δίνουν όση ενέργεια χρειάζεσαι τις δύσκολες, ατελείωτες μέρες στη δουλειά. Δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις τη μεντζαλούνα με ομελέτα, ένα ιδιαίτερο σάντουιτς με προζυμένιο ψωμί, ομελέτα, μπέικον, κόκκινη πιπεριά, φέτα και ρόκα.

 

Πολύ νόστιμο και το πεϊνιρλί Grecio με φέτα, ντομάτα, πιπεριά και ρίγανη, αλλά και το καλτσόνε με Philadelphia. Οι healthy επιλογές με granola και γιαούρτι είναι μικρές θρεπτικές εκπλήξεις, ενώ οι συνταγές με αυγά είναι οπωσδήποτε στα must try. 

 

Cappuccio Italian inspired coffee and snacks: Σε δύο σημεία στην Αθήνα σερβίρει ιταλική συνήθεια

 

Εδώ η γεύση των πιάτων και το ιδιαίτερο άρωμα του καφέ συναντιούνται σε έναν τέλειο συνδυασμό και σε κάνουν να ανυπομονείς για το επόμενο πρωινό ξύπνημα. Δεν είναι και λίγο αυτό!

 

Ηλία Ηλιού 30, 210 9010092, Φορμίωνος 79, Καισαριανή, 210 7010019, Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης