Το Chick ‘n Fries, που μέχρι πριν από λίγο καιρό μάς μάγευε ως Ghost Kitchen, έχει βρει τον φυσικό του χώρο, και μάλιστα εκείνον που του ταιριάζει περισσότερο. Από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη οι αγαπημένες συνταγές με το παναρισμένο κοτόπουλο βρίσκονται στον ίδιο χώρο με το Melt Burgers και αυτή η συνύπαρξη είναι από τις πιο γευστικές που έχεις συναντήσει.

 

Chick΄n΄Fries
Εδώ το κοτόπουλο πρωταγωνιστεί, αλλά θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη όσα ήξερες για τη street food εκδοχή του και να ετοιμαστείς για μια version άκρως ακαταμάχητη που φιλοξενείται ανάμεσα σε αφράτα ψωμάκια.

 

Στο στέκι του Αμαρουσίου, λοιπόν, θα βρεις το μενού του Chick ‘n Fries ώστε να μπορείς να απολαύσεις όλες τις αγαπημένες γεύσεις. Εδώ το κοτόπουλο πρωταγωνιστεί, αλλά θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη όσα ήξερες για τη street food εκδοχή του και να ετοιμαστείς για μια version άκρως ακαταμάχητη που φιλοξενείται ανάμεσα σε αφράτα ψωμάκια. 

 

Chick΄n΄Fries
Από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη οι αγαπημένες συνταγές με το παναρισμένο κοτόπουλο βρίσκονται στον ίδιο χώρο με το Melt Burgers και αυτή η συνύπαρξη είναι από τις πιο γευστικές που έχεις συναντήσει.

 

Φιλέτο από στήθος σε λωρίδες –θα τις γνωρίσεις ως strips– παναρισμένες αριστοτεχνικά που συνδυάζονται με εκλεκτά υλικά και μια σειρά από σος έρχεται σε τρεις εκδοχές που θα σε ξετρελάνουν: caesar’s, mayo ή bbq. Αν θέλεις, μπορείς να επιλέξεις την αποδομημένη εκδοχή τους σε box, και μάλιστα σε double μερίδα με 6 stripes, αν πεινάς περισσότερο. Αυτή είναι μια πρόταση φτιαγμένη για παρέες μικρές ή μεγάλες. Το ChickN for 4 περιέχει 15 Chickn’ Strip, 4 σάλτσες, 4 Coleslaws, 2 πατάτες και 2 Chick’n Bun για επικές γευστικές στιγμές με τους φίλους.

 

Λεωφ. Κηφισίας 59, Μαρούσι, 210 2209096 

Οδηγός Γεύσης