Οι Serial Fixers μας υποδέχονται στον φιλόξενο χώρο τους για να χαλαρώσουμε, να γεμίσουμε τις μπαταρίες και να απολαύσουμε ποιοτικό καφέ με το κατάλληλο συνοδευτικό, για την καλύτερη αρχή της ημέρας και όχι μόνο.

 

Ο καφές του Fixers Coffee –espresso blend από 100% Arabica κόκκους και από τρεις επιλεγμένες περιοχές της Βραζιλίας– μας ξυπνά με τη γεμάτη γεύση και τα πλούσια αρώματά του, ενώ και οι μυρωδιές που αναδίδει το πατάρι-εργαστήριο του καταστήματος συνθέτουν μια εμπειρία που ξεκινάει… απ’ τη μύτη.

 

Fixers Coffee: Σου φτιάχνουν τον καφέ, σου φτιάχνουν και τη μέρα!

 

Εκεί, στο παρασκευαστήριο, ζυμώνονται καθημερινά ολόφρεσκα, χειροποίητα γλυκά και αλμυρά σνακ για ένα χορταστικό πρωινό ή ένα απολαυστικό break με καφέ και το κατάλληλο, νόστιμο συνοδευτικό του.

 

Κάποιες απ’ τις σπιτικές, φρεσκοζυμωμένες δημιουργίες που αξίζει να δοκιμάσουμε είναι τα σάντουιτς με τα χειροποίητα ψωμιά, οι χειροποίητες μπάρες, τα λαχταριστά rolls με χειροποίητη ζύμη μπριός, το baked cheesecake και τα βουτυρένια financier σε διάφορες γεύσεις. Από το μενού δεν λείπουν φυσικά οι vegetarian και vegan επιλογές.

 

Fixers Coffee: Σου φτιάχνουν τον καφέ, σου φτιάχνουν και τη μέρα!

 

Τις Πέμπτες, η ομάδα του Fixers Coffee μας φτιάχνει τη διάθεση με live DJ sets, εκλεκτά ελληνικά κρασιά, δροσιστικά κοκτέιλ και λαχταριστή φρεσκοψημένη pinsa.

 

Ραντεβού, λοιπόν, στο Παγκράτι, για την αυθεντική εκδοχή της αγαπημένης μας συνήθειας, που μας φτιάχνει τη μέρα.

 

Tip: dine-in, take away & delivery

 

Βρυάξιδος 2, πλατεία Παγκρατίου, 213 0888696
Instagram

Οδηγός Γεύσης