Το Hole έγινε 10 και οι Holers γιόρτασαν με ένα μεγάλο πάρτι στις αρχές του μήνα αυτά τα γενέθλια που αντιπροσωπεύουν μια ολόκληρη εποχή. Δέκα χρόνια γεμάτα γεύσεις, χαμόγελα και στιγμές στο στέκι που έχουμε αγαπήσει στη λεωφόρο Πεντέλης.

 

Τo blend του espresso που μας σύστησε το Hole παραμένει σταθερή αξία για το πρωινό ξύπνημα, που γίνεται πιο ευχάριστο όταν συνοδεύεται από το άρωμά του. Οι λάτρεις του είδους –υπάρχει κανείς που δεν είναι;– ξέρουν ότι εδώ η τέχνη του καφέ τιμάται όπως της αξίζει, είτε στη ζεστή είτε στην παγωμένη εκδοχή του. Άλλωστε, ο cold brew εκχυλίζεται μπροστά σου και είναι μία ακόμα έκπληξη γεμάτη γεύση και άρωμα.

 

Hole
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Εκτός από τη specialty συνήθεια του καφέ, το Hole μας έχει μυήσει στη γεύση του αυθεντικού μπέιγκελ και έχει ανεβάσει σε άλλο επίπεδο τις συνταγές που βασίζονται στο περίφημο ψωμάκι με την τρύπα στη μέση. Αλμυρά ή γλυκά, τα μπέιγκελ του Hole είναι πάντα μια απόλαυση που σε ενθουσιάζει. Ολόφρεσκα και αφράτα, με συνδυασμούς ποιοτικών υλικών (από μορταδέλα προσούτο μέχρι κοτόπουλο, παστράμι και γραβιέρα Νάξου), γίνονται πρόταση για πρωινό, brunch ή lunch break – αν θέλεις να γίνεις αυθεντικός Ηoler, πρέπει να δοκιμάσεις την εκδοχή πίτσα και μπέργκερ! 

 

Οι επιλογές είναι πολλές και αποκλείεται να μη βρεις το δικό σου αγαπημένο. Κι αν ακολουθείς vegan διατροφή, υπάρχουν πολλά μπέιγκελς και για σένα. Αν είσαι από εκείνους που θέλουν κάτι γλυκό μαζί με τον καφέ τους, πρέπει να δοκιμάσεις το μπέιγκελ κανέλας με σοκολάτα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να προσθέσεις τα υλικά που επιθυμείς, δημιουργώντας τη δική σου συνταγή που θα σε ικανοποιήσει δεόντως.

 

Hole
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Το Hole είναι η πιο αγαπημένη και γευστική «τρύπα» που μας κάνει παρέα εδώ και δέκα χρόνια και παραμένει κομμάτι της καθημερινότητάς μας, χαρίζοντας χαμόγελα χαράς.

 

Λεωφόρος Πεντέλης 138, 210 6812324

Facebook: HOLEBAGELS

Instagram: hole_cafe

Οδηγός Γεύσης