Καθώς περπατάς στα στενά του Ψυρρή, θα συναντήσεις το Ivis 4 που παίρνει το όνομά του από τη διεύθυνσή του, για να μην ξεχνάς ποτέ πού θα το βρεις. Έναν φανταστικό ισόγειο χώρο για all-day γευστικές απολαύσεις. Φωτεινό και άνετο, με μια τεράστια «ανθισμένη» τοιχογραφία και ένα αίθριο-αυλή στο πίσω μέρος, γεμάτο με πράσινα φυτά, το Ivis 4 είναι ένα μικρό παραδεισένιο σκηνικό που σε ξεκουράζει χειμώνα - καλοκαίρι (ο εξωτερικός χώρος θερμαίνεται με σόμπες). 

 

Όσο για τις γεύσεις που προσφέρει, αυτές είναι μια σειρά από πιάτα μεσογειακής φιλοσοφίας με δημιουργικά twists σε γνώριμες συνταγές. Ο υπέροχος κήπος του Ivis 4 είναι ιδανικό σημείο για ένα χαλαρό brunch ή ένα after office drink και φυσικά για κάθε γεύμα όσο επίσημο ή casual κι αν είναι αυτό, ενώ ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει συναντήσεις και καλέσματα που μένουν αξέχαστα.

 

Ivis 4

 

Το Croque Madame του πρωινού καταλόγου είναι ένα από τα καλύτερα που θα γευτείς, ενώ τα healthy bowls είναι προσεγμένοι συνδυασμοί υλικών για φουλ ενέργεια. Το all-day menu έχει νόστιμα πιάτα fresh pasta, ceviche λαβράκι, μπέργκερ με μπιφτέκι από black angus και ανοιχτά σάντουιτς με εστιατορικές καταβολές αλλά και μια εκπληκτική χειροποίητη pinsa σε διαφορετικές εκδοχές που γίνονται comfort προτάσεις, τις οποίες μπορείς να συνοδεύσεις με ένα ποτήρι κρασί ή κάποιο από τα signature cocktails του μπαρ.

 

Εξαιρετικές και οι grilled προτάσεις, όπως η picanha black angus, ο σολωμός σχάρας ή το λαβράκι σοτέ, που μπορούν να συνδυαστούν με κάποια από τις ολόφρεσκες δροσερές σαλάτες – μια κατηγορία που επίσης ακολουθεί τη γαστρονομική φιλοσοφία του Ivis 4. Μη φύγεις χωρίς να γευτείς το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο σε μια εκδοχή με μους από μανταρίνι. Άλλη μια απόδειξη του πώς η ελληνική κουζίνα μπορεί να εμπνέει τη σύγχρονη γευστική σκηνή.

 

Ήβης 4, Ψυρρή, 210 3213340

Facebook: ivis4restaurant

Instagram: ivis4restaurant

Οδηγός Γεύσης