Kafo: Εκεί που κάθε κούπα καφέ είναι προσωπική υπόθεση

Μια αναπτυσσόμενη αλυσίδα καφέ δεύτερης γενιάς με εκλεκτά χαρμάνια.

Ιωάννα Ζέρβα, 22.9.2023 | 15:36

Στα καταστήματα Kafo ο καφές δεν είναι μια απλή υπόθεση αλλά ένα προσεγμένο αποτέλεσμα που φτάνει στο ποτήρι μας μετά από πορεία και εξέλιξη τριάντα χρόνων, με σκοπό να ικανοποιήσει το γευστικό προφίλ κάθε πελάτη.

 

Τα επιλεγμένα χαρμάνια τους αλλά και οι μονοποικιλιακοί καφέδες από Βραζιλία, Αιθιοπία και άλλες χώρες, γνωστές για την παράδοση και την υπεροχή τους στον χώρο του καφέ, καβουρδίζονται στα δικά τους roasteries για μια ανώτερη εμπειρία γεύσης και αρωμάτων, που μόνο ένας καλός καφές μπορεί να προσφέρει. Μπισκότα, muffins, μπάρες δημητριακών και άλλα γλυκά ή αλμυρά σνακ, όπως γευστικά σάντουιτς, φτιαγμένα στα παρασκευαστήρια των Kafo, συνδυάζονται ιδανικά με τον καφέ της επιλογής μας για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση.

 

Kafo: Εκεί που κάθε κούπα καφέ είναι προσωπική υπόθεση.

 

Οι δημιουργοί των Kafo γνωρίζουν σε βάθος το ταξίδι του καφέ και κάθε στάδιο, από την αγορά και τη διάθεση του σπόρου μέχρι και τη στιγμή που φτάνει φρεσκοκαβουρδισμένος, όπως τον προσφέρουν, στο ποτήρι μας. Αγαπούν τον καφέ, αλλά καταλαβαίνουν και τον παλμό της αγοράς, γι’ αυτό και οι πιστοί καταναλωτές τους όλο και αυξάνονται. Ήδη μπορούμε να βρούμε τον αυθεντικό καφέ των Kafo στα καταστήματά τους στου Ζωγράφου, που είναι και το κατάστημα-ναυαρχίδα τους, στον Πειραιά, στον Κορυδαλλό, στον Ωρωπό αλλά και στην Πάρο.

 

Σκοπός της ομάδας των Kafo ήταν και είναι να αποτελεί ο καφές τους αγαπημένη επιλογή για το ξεκίνημα της μέρας αλλά και υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο της εστίασης. Με το δομημένο σύστημα franchise και το μελετημένο street cafe concept που έχουν δημιουργήσει έχουν σκοπό να βάλουν ακόμη περισσότερα pins στον χάρτη, με συνεργάτες και συνοδοιπόρους εκείνους που θέλουν να επενδύσουν σε μια ολοκληρωμένη πρόταση και να χαράξουν με τη σειρά τους τη δική τους πορεία στον χώρο του καφέ

 

Kafo: Εκεί που κάθε κούπα καφέ είναι προσωπική υπόθεση.

 

Τηλ. franchise 6944 691874, 6948 428781, [email protected]
Λοχαγού Σπηλιωτόπουλου 15, Γουδί, Ζωγράφου / Μητρώου 64 & Παπανικολή 1, Πειραιάς / Ταξιαρχών 66, Κορυδαλλός

Οδηγός Γεύσης