Το Le Petit Savoureux ή Σαβουράκι στη Χαλκίδα, είναι μια επιχείρηση, που μοιάζει να έχει έρθει από το μέλλον. Και δεν το λέμε μόνο για τα απίστευτα γλυκά και gourmet σάντουιτς που μπορεί να βρει κανείς εκεί, αλλά και για τη διαχείριση προσωπικού που κάνει ο σεφ και ιδιοκτήτης Βασίλης Κατσιμεντές.

 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, ξεκινώντας από τον χώρο που έχει αναμφίβολα έναν πολύ ξεχωριστό και μοναδικό χαρακτήρα, με ιδιαίτερα γραφιστικά και διάφορες vintage λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να νιώθεις οριακά ότι βρίσκεσαι προς στιγμήν κάπου στη Γαλλία σε κάποιο καφέ δίπλα στο Σηκουάνα.

 

“Le Petit Savoureux” ή “Σαβουράκι”

 

Επόμενη «στάση», τι άλλο; Οι υπέροχες γεύσεις που θα βρεις εκεί, αφού στο Σαβουράκι το μόνο βέβαιο είναι πως θα δοκιμάσεις σάντουιτς, που δεν μοιάζουν με κανένα άλλο, αφού φτιάχνονται μόνο με τα καλύτερα σπιτικά υλικά, ενώ αν είσαι φαν του γλυκού, ετοιμάσου να κολλήσεις με το παγωτό μηχανής, αν και γενικά δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

 

Όσο για τον καφέ, δεν περιμέναμε προφανώς τίποτα λιγότερο από το να είναι κι αυτός υπέροχος!

 

“Le Petit Savoureux” ή “Σαβουράκι”

 

«Σαβουράκι είναι οι άνθρωποι»

Ένα μόνο πέρασμα αρκεί για να παρατηρήσεις πόσο χαρούμενοι είναι πάντα όλοι όσοι εργάζονται εκεί, σπεύδοντας να σε εξυπηρετήσουν κάθε φορά με χαμόγελο και εξαιρετικές συμβουλές για το τι από όλα να επιλέξεις. Κι εκεί που αρχίζεις ίσως να αναρωτιέσαι, μαθαίνεις το εργασιακό μοντέλο που τηρείται από τον σεφ και ιδιοκτήτη της επιχείρησης και σου λύνονται αμέσως όλες οι απορίες.


Το Σαβουράκι επενδύει πολύ στο ανθρώπινο δυναμικό και γι' αυτό κάνει ότι μπορεί για να γεφυρώσει οποιοδήποτε χάσμα μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου.


Αποτέλεσμα ένα σύγχρονο «take away cafe» που δίνει bonus στους εργαζόμενους του, εταιρικά τηλέφωνα, συνεχή επαγγελματική κατάρτιση με σεμινάρια, κουπόνια για αγορές και προκαταβολή μισθού, για να καλύπτονται οι ανάγκες των εργαζομένων του.

 

“Le Petit Savoureux” ή “Σαβουράκι”

 

Βασίλης Κατσιμεντές: Ένας σύγχρονος entrepreneur που τα έχει όλα

Το να είσαι καλός μάγειρας θέλει ταλέντο αλλά κυρίως σκληρή δουλειά. Η επιχειρηματικότητα, ωστόσο, θέλει γερά νεύρα και θαρραλέες αποφάσεις. Εδώ έρχεται, λοιπόν, ο Βασίλης Κατσιμεντές να μας δείξει πώς είναι ένας σύγχρονος entrepreneur που τα έχει όλα και μια ματιά στο Tik Tok θα σας πείσει...

 

@to.savouraki

Όχι δεν είναι πλάκα! Την Πρωταπριλιά το Σαβουρακι, δινει παγωτό με μόλις 1€.

♬ πρωτότυπος ήχος - to_savouraki

 

@to.savouraki Έλλειψη προσωπικού! Το μεγαλύτερο ζήτημα των επιχειρήσεων σήμερα😰❗️ #tosavouraki #vasileioskatsimentes #ελλαδα #αθηνα #χαλκιδα #ευβοια #καφε #εργασια #εργασια_κ_χαρα #εργαζομενος #εργασία #κοστος #ελληνικη #επιχειρηση #προσληψη #νεα #επιχειρηση #συμβουλευτικη #εργασιακοπεριβαλλον #εργοδοτης #προσωπικο #εργοδοτες #έξοδα #προσωπικο #προσωπικο #εργασια #ζητειται #τπαλληλος #αφεντικο #αφεντικοτιθες #σπιτικη_συνταγη #ακριβεια #φπα #σουβλακι #χειροποιητες_δημιουργιες #tiktok_ελλαδα #greek_tiktok #chef #greece #chalkida #evia #chalkida #takeaway #food #φυυυυυυυυυπ ♬ πρωτότυπος ήχος - to_savouraki

 

Κι αυτά είναι, πάνω κάτω, όλα τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις για το Σαβουράκι, εκείνο το μικρό, χαριτωμένο γλυκοπωλείο στο κέντρο της Χαλκίδας που προσπαθεί καθημερινά να αλλάζει τα δεδομένα και το καλύτερο; Τα καταφέρνει τέλεια!

 

Το Le Petit Savoureux ή αλλιώς Σαβουράκι είναι ό,τι πιο γευστικό θα βρεις στη Χαλκίδα

 

Οπότε εμείς εννοείται πως στηρίζουμε Σαβουράκι, όχι μόνο επειδή μας αρέσει το καλό και ποιοτικό φαγητό αλλά κυρίως γιατί μας βοηθά να εμπνεόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Tik Tok: to.savouraki

Facebook: Le Petit Savoureux 

Instagram: to_savouraki

Website: www.tosavouraki.gr

Le Petit Savoureux,

Λυκόφρονος 10, (Πλατεία Αγ. Νικολάου) Χαλκίδα

 

Οδηγός Γεύσης