Το Little Ginger είναι ένας πολύ καλός λόγος για να φτάσεις μέχρι το Πασαλιμάνι. Και θα το κάνεις με όλη την ανυπομονησία και τη λαχτάρα να γευτείς όλες εκείνες τις έθνικ προτάσεις που ετοιμάζουν ο Νίκος και η Ιόλη σε αυτόν τον πανέμορφο χώρο του Πειραιά. Συνταγές από την παραδοσιακή κουζίνα της Ινδίας, της Ιαπωνίας, της Ταϊλάνδης, του Μεξικού, ακόμα και της Β. Αμερικής συνδυάζονται σε έναν κατάλογο «εξευρωπαϊσμένο» ώστε να συναντά τις δικές μας προτιμήσεις και επιθυμίες.

 

Δεν γίνεται να μην προσέξεις τον φούρνο ταντούρι που πρωταγωνιστεί, και δικαίως, αφού ήρθε από την Αγγλία για να μας προσφέρει γευστικές συγκινήσεις. Εδώ ψήνονται οι φανταστικές πίτες νάαν –από τα πρώτα που θα δοκιμάσεις είναι η ινδική garlic naan με αρωματικό βούτυρο μυρωδικών και σκόρδου– αλλά και μια σειρά από πιάτα που θα σε ενθουσιάσουν χάρη στην ιδιαίτερη νοστιμιά τους, την τόσο οικεία και ταυτόχρονα τόσο ιδιαίτερη.

 

Στα best seller του Little Ginger είναι σίγουρα το μισό κοτόπουλο (μιλάμε για μια ποσότητα 500 γρ.) που έχει βουτηχτεί σε γλυκόξινο γλάσο πριν μπει στον φούρνο ταντούρι και συνοδεύεται με αρωματικό ρύζι μπασμάτι και δροσερή σαλάτα κόλσλοου.

 

Στα best seller του Little Ginger είναι σίγουρα το μισό κοτόπουλο (μιλάμε για μια ποσότητα 500 γρ.) που έχει βουτηχτεί σε γλυκόξινο γλάσο πριν μπει στον φούρνο ταντούρι και συνοδεύεται με αρωματικό ρύζι μπασμάτι και δροσερή σαλάτα κόλσλοου. Εξαιρετικές και οι τυλιχτές πίτες naan –κάτι σαν το ινδικό σουβλάκι –με κοτόπουλο ή χοιρινό, όπως η tika masala ή η chicken tandoori masala. Οι vegetarian φυσικά και θα βρουν σε αυτή την κουζίνα τα δικά τους αγαπημένα –τα falafel είναι από τα καλύτερα που θα γευτείς–, ενώ η κατηγορία μπέργκερ έχει τους δικούς της φανατικούς. 

 

Little Ginger
Στο Little Ginger η φιλοσοφία της comfort κουζίνας παίρνει ακριβώς τη μορφή που θέλει ο καθένας μέσα από προτάσεις που ενώνουν.

 

Στο Little Ginger η φιλοσοφία της comfort κουζίνας παίρνει ακριβώς τη μορφή που θέλει ο καθένας μέσα από προτάσεις που ενώνουν παραδόσεις, τεχνικές και γεύσεις. Ειδικά τώρα που άνοιξε ο καιρός τα τραπεζάκια που έχουν στρωθεί έξω είναι ένα κάλεσμα για να απολαύσεις αυτόν τον γύρο του κόσμου.

 

Little Ginger

 

Αγγέλου Μεταξά 13, 211 0018999, FacebookInstagram, Online παραγγελίες: www.littleginger.gr

Οδηγός Γεύσης