Το Lot51 είναι στέκι για τους λάτρεις του καφέ και όχι μόνο. Γιατί ακόμα κι αν δεν είσαι μυημένος στη specialty εκδοχή του espresso, οι αρωματικοί κόκκοι της Area51 θα σε κάνουν φανατικό των single origin ποικιλιών. Αιθιοπία, Βραζιλία, Ινδία, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, είναι κάποιες από τις χώρες καταγωγής των καφέδων που εναλλάσσονται στο Lot51, για να δοκιμάζεις πάντα κάτι ξεχωριστό.

 

Η εξειδίκευση συνεχίζεται με τις κορυφαίες μηχανές παρασκευής καφέ και, φυσικά, την τέχνη των baristi που ξέρουν καλά πώς να αναδεικνύουν τα γευστικά χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας. Σε έναν τέτοιο χώρο, όπου ο καφές γίνεται επιστήμη, η παγωμένη εκδοχή του δεν θα μπορούσε να αφεθεί στην τύχη. O cold brew του Lot51 είναι μια εμπειρία –πάντα specialty– που σε ακολουθεί όπου κι αν πας.

 

Lot 51: Καφέδες single origin και ένας cold brew που σε κάνουν φανατικό

 

Ένα κουτάκι από αλουμίνιο 100% ανακυκλώσιμο, που εκφράζει την οικολογική του συνείδηση, περιέχει καφέ φίλτρου από εκλεκτούς κόκκους και συσκευάζεται έτσι ώστε η γεύση και το άρωμά του να μένουν αναλλοίωτα για πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απολαμβάνεις στον χώρο σου ή στο χέρι τον παγωμένο καφέ που προτείνει το Lot51 –και, πίστεψέ με, ξέρει τι προτείνει– όποια στιγμή θέλεις. 

 

Χωρίς συντηρητικά, ζάχαρη ή γλουτένη, αυτός ο παγωμένος καφές είναι ένα κομμάτι από το αγαπημένο στέκι της πλατείας Βραζιλίας που θα λατρέψεις για την πλούσια, παγωμένη γεύση του αλλά και για το φανταστικό του design.

 

Lot 51: Καφέδες single origin και ένας cold brew που σε κάνουν φανατικό

 

Άλλωστε, το Lot51 εκφράζει μια ολόκληρη φιλοσοφία αισθητικής και σκέψης που βγάζει γλώσσα σε ό,τι πάει να σου χαλάσει τη διάθεση. Κι αυτό μας κάνει να το λατρεύουμε σταθερά και αμείωτα!

 

Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Ιλίσια, 6937 337066 
Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης