ADVERTORIAL

 

Αγάπη μόνο! Αυτό το μότο σού έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό όταν βρεθείς στο MONO, ένα food spot στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που δεν σε σερβίρει, σε φιλεύει με όλα τα καλά που μόλις βγήκαν από τον φούρνο.

 

Και ναι, εδώ μπορείς να καταλάβεις ότι ένα ζυμάρι είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά, όταν ζυμώνεται με μεράκι και χαμόγελο – αυτό άλλωστε το βλέπεις με τα μάτια σου καθημερινά στην ανοιχτή κουζίνα και το γεύεσαι σε κάθε μπουκιά. Το ζυμάρι, λοιπόν, αυτό μεταμορφώνεται σε unique γεύσεις με φρέσκα υλικά και εμπνευσμένες συνταγές! Πανίνι, φοκάτσια, barchetta, MONOrolls, είναι κάποιες από τις top επιλογές που οδηγούν τα βήματά σου στο MONO από το πρωί μέχρι το βράδυ για brunch, light lunch και aperitivo.

 

MONO unique fresh
Πανίνι, φοκάτσια, barchetta, MONOrolls, είναι κάποιες από τις top επιλογές που οδηγούν τα βήματά σου στο MONO από το πρωί μέχρι το βράδυ για brunch, light lunch και aperitivo.

 

Το street food αποκτά εδώ έναν γκουρμέ χαρακτήρα και το ομορφότερο σαλόνι της πόλης σε υποδέχεται καθημερινά για να γευτείς όλες τις δημιουργίες της panineria-foccaceria αλλά και μια σειρά από πιάτα που ταιριάζουν με κάθε είδους συνάντηση, από τα ραντεβού με την παρέα μέχρι τα business meetings που γίνονται πιο απολαυστικά.

 

Εκλεκτά, αργομαγειρεμένα κρέατα, porchetta και brisket που μόλις βγουν από τον φούρνο ξεκουράζονται πάνω στο ζεστό πανίνι ή στο ξύλινο πλατό μαζί με unique προσεκτικά επιλεγμένα τυριά και αλλαντικά συνοδεύονται από τα μοναδικά κρασιά της εκλεκτής wine list, για να σβήσεις όλη την ένταση της ημέρας! Κι αν προτιμάς να χαλαρώσεις στο σπίτι με τις γεύσεις του MONO, όλο το μενού έρχεται στον χώρο σου με delivery μέσα από τις πλατφόρμες efood και Wolt.

 

MONO unique fresh
Εκλεκτά, αργομαγειρεμένα κρέατα, porchetta και brisket που μόλις βγουν από τον φούρνο ξεκουράζονται πάνω στο ζεστό πανίνι.

 

Πλατεία Αριστοτέλους & Μητροπόλεως 28 

Facebook: MONOuniquefresh

Instagram: @monouniquefresh

Οδηγός Γεύσης