Ο καλός καφές μπορεί να είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να σηκωθείς το πρωί. Αν μάλιστα σε περιμένει ένας specialty coffee σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια του κέντρου, τότε το κίνητρο αυτό μπορεί να λέγεται Motiv.

 

Στο νούμερο 20 της Εμμανουήλ Μπενάκη αλλά και στο 42 της Φορμίωνος στο Παγκράτι (ο νέος χώρος μόλις έκλεισε έναν χρόνο) αναδύονται αρώματα από κόκκους που αλέθονται εκείνη τη στιγμή για να προσφέρουν όλα τα χαρακτηριστικά του γευστικού τους προφίλ. To blend ροής είναι εξαιρετικό, μια συνταγή που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει, ενώ κάθε τόσο καταφθάνουν διαφορετικές ποικιλίες από φρέσκιες σοδειές για να προσφέρουν μια γευστική πρόταση. Ο καφές μπορεί να είναι συνήθεια, αλλά όσο σταθερός κι αν είσαι στην προτίμησή σου, δύσκολα θα αντισταθείς σε έναν νέο specialty coffee που επιλέγει η ομάδα του Motiv για να μη βαριέσαι ποτέ. Στο retail corner φιγουράρουν τα σακουλάκια 250 γρ. (με ένα design που λατρεύουμε) με τους εξωτικούς μονοποικιλιακούς καφέδες, ώστε να μπορείς να ζήσεις τη specialty εμπειρία και στο σπίτι.

 

Motiv
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Αν δεν βιάζεσαι να πάρεις τον καφέ σου σε take away –το ποτηράκι του Motiv κάνει βόλτα σε όλο το κέντρο–, απόλαυσε τον εκλεκτό espresso με τη συνοδεία κάποιου από τα χειροποίητα γλυκά που φουρνίζονται καθημερινά, όπως τα φανταστικά cinnamon rolls και η babka ή η γλυκιά focaccia και τα πεντανόστιμα brioche. Οι συνταγές εναλλάσσονται, ανάλογα με την εποχή και τα φρέσκα υλικά, αλλά πάντα θα βρεις κάτι που θα σε κάνει να ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο τη γεύση του καφέ σου.

 

Η ατμόσφαιρα, πάντα φιλική και φωτεινή, με χαμογελαστούς ανθρώπους που ξέρουν όχι μόνο να φτιάχνουν καφέ αλλά και να σου δίνουν το σωστό κίνητρο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

 

Motiv
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Εμμανουήλ Μπενάκη 20, 210 3810899 / Φορμίωνος 42, Παγκράτι, 6934 629013

Facebook: motivathens

Instagram: motivathens

Οδηγός Γεύσης