ADVERTORIAL

 

Μπορεί το brunch να είναι μια συνήθεια που ήρθε από το εξωτερικό, αλλά εμείς τη δεχτήκαμε, την αγαπήσαμε, την κάναμε δική μας και την τιμάμε κάθε Σαββατοκύριακο στο New Hotel. Το ξενοδοχείο που σχεδίασαν οι γνωστοί αδελφοί Campana από τη Βραζιλία είναι ένας συνδυασμός ανατρεπτικού design, upcycling φιλοσοφίας και εξαιρετικών γεύσεων που επιμελείται ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης. 

 

Τα λαογραφικά στοιχεία της χώρας μας –από τον Καραγκιόζη μέχρι την ξεματιάστρα– βρίσκουν τη θέση τους μέσα στη βιομηχανική απλότητα του όλου concept όπου πρωταγωνιστεί η αναγέννηση-επαναχρησιμοποίηση εγκαταλελειμμένων επίπλων, φωτιστικών και υλικών που λένε τη δική τους ιστορία.

 

Μέσα σε ένα τέτοιο narrative περιβάλλον μπορείς να απολαύσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 12 έως τις 5 τα εκπληκτικά πιάτα brunch που, ακολουθώντας την όλη φιλοσοφία του New Hotel, μπλέκουν τις διεθνείς συνταγές με το ελληνικό στοιχείο και το αποτέλεσμα είναι μια έκπληξη αρωμάτων, οικείων γεύσεων και μοντέρνας μαγειρικής.

 

New Hotel

 

Το french toast φτιάχνεται με καραμελωμένο παραδοσιακό τσουρέκι, βατόμουρα και κηρήθρα μελιού, τα αυγά καγιανά με σύγκλινο και φέτα Καλαβρύτων εκπροσωπούν άξια την παραδοσιακή μας κουζίνα, ενώ η παραδοσιακή πίτα ημέρας αποτελεί must try πιάτο. Από τις επιλογές δεν λείπουν οι comfort προτάσεις που όλοι αγαπάμε, όπως ένα πολύ προσεγμένο Steak Sandwich, το μπέργκερ με μπιφτέκι smashed από Black Angus, κρεμμύδι brûlée, καπνιστό μετσοβόνε, παστράμι και σπιτική bbq mayo sauce ή το Ciabatta sandwich με σαλάμι Θάσου, burrata και πέστο βασιλικού.

 

Οι λάτρεις της healthy διατροφής θα λατρέψουν τα θρεπτικά smoothies του καταλόγου και όσοι είναι πιστοί των κοκτέιλ θα βρουν μια σειρά από signature εκδοχές του αγαπημένου Bloody Mary αλλά και δημιουργικά aperitivos για να συνοδεύσουν τα πιάτα του καταλόγου. 

 

Tο weekend brunch του New Hotel θα σερβίρεται και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο υπέροχα στολισμένο New Taste του ισογείου αλλά και στο Art Lounge που βρίσκεται στον έβδομο όροφο. Εξάλλου, όλοι οι χώροι του New Hotel είναι ανοιχτοί σε κάθε επισκέπτη που θέλει να ζήσει μια γαστρονομική εμπειρία. Από τον πρωινό μπουφέ μέχρι το dinner ή το bar food που συνοδεύει το ποτό σου, εδώ η γεύση γίνεται μια all-day απόλαυση γεμάτη χαρούμενα vibes. 

 

Εκεί όπου η παλιά Αθήνα συνδέεται με τη σύγχρονη μορφή της, στη γωνία Φιλελλήνων και Ναυάρχου Νικοδήμου, το New Hotel αντιπροσωπεύει τη νεότερη ιστορία της χώρας μας που πατά γερά στο παρελθόν της.

 

Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου), 210 3273170, +30 6946 379500

Ιnstagram: @yeshotelsgroup

Ιnstagram: @artlounge_restaurant

Facebook: @YesHotels 

Οδηγός Γεύσης