ADVERTORIAL

 

Δεν ξέρω αν πράγματι ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αλλά αυτήν τη στιγμή μας… συμφέρει να το πιστεύουμε! Αν και σε αυτό το σημείο ο καθένας μπορεί να σκεφτεί το δικό του αγαπημένο πιάτο, είναι σίγουρο ότι όλοι, μα όλοι μας θα συμφωνήσουμε ότι ο πρώτος, ο μεγάλος, ο αξεπέραστος έρωτας είναι η πίτσα!

 

Για να μας δώσει πίσω αυτή την αγάπη, η l’artigiano δημιούργησε με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου τη νέα limited edition ζύμη πίτσας σε σχήμα καρδιάς που θα ευχαριστηθούμε μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Η αφράτη και καλοδουλεμένη ζύμη της l’artigiano παίρνει σχήμα καρδιάς και γίνεται έρωτας στην πρώτη μπουκιά. Η heart-shaped βάση 8 κομματιών αποκτά τη γεύση που θέλεις εσύ, αφού όλες οι αγαπημένες συνταγές φιλοξενούνται σε αυτήν τη μοναδική βάση για να τις μοιραστείς με τον έρωτά σου, ή και όχι!

 

Αν, πάλι, αναζητάς μια νέα γεύση να σε μαγέψει, πρέπει να δοκιμάσεις την ολοκαίνουργια «Pepperoni Lover» που έρχεται αποκλειστικά σε ζύμη Pizza Heart με τριπλό pepperoni για να σε κάνει να τη λαχταράς ακόμα περισσότερο.

 

Η αγάπη παίρνει πολλές μορφές και η γλυκιά απόλαυση δεν μπορεί να λείπει, γι’ αυτό και η l’artigiano μας φέρνει τα νέα, σοκολατένια και Limited Edition Pancakes Lover που αποτελούνται από 2 διπλά pancakes σε σχήμα καρδιάς, διπλή λαχταριστή σοκολάτα, μπισκότο και confetti σε σχήμα καρδιάς.

 

Για να τα δοκιμάσεις όλα, η l’artigiano δημιούργησε 2 ολοκαίνουριες προσφορές που μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά σου: λαχταριστό Love Deal με 2 Pizza Heart και 2 αναψυκτικά και σο-κολασμένο Sweet Love Deal με 1 Pizza Heart, 1 Pancakes Lover και 2 αναψυκτικά!

 

Αν θέλεις να ανακαλύψεις τον έρωτα με την πρώτη μπουκιά, κάνε την παραγγελία σου μέσα από το app ή το site της l’artigiano, lartigiano.gr.

 

Facebook: L' Artigiano

 

Instagram: @lartigianogreece

 

Οδηγός Γεύσης