H Aμαλία και ο Aντώνης είναι μία από τις καλύτερες παρέες για τις γιορτινές μέρες. Βάζω πρώτα τα δικά τους ονόματα γιατί αυτοί είναι που βρίσκονται σε κάθε λεπτομέρεια, σε κάθε γεύση σε κάθε μικρή έκπληξη που σε περιμένει στο Psyche. 

 

Το bistro που βρίσκεται στη στοά της Κορνάρου δεν ονομάστηκε τυχαία έτσι κι αυτό το έχει αποδείξει σε όλους όσοι έχουμε βρεθεί στον καταπράσινο κήπο του που είναι ανοιχτός χειμώνα - καλοκαίρι αλλά και στον κλειστό χώρο που μοιάζει με το σαλονάκι των αγαπημένων σου φίλων που θέλουν να σε περιποιηθούν με κάθε τρόπο. Και οι δύο δημιουργοί του Psyche το καταφέρνουν πολύ καλά, προσφέροντας επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από μικρά ελληνικά οινοποιεία, γηγενείς ποικιλίες και φυσικούς οίνους που θα αγαπήσεις για την αυθεντική γεύση τους. Μάλιστα, η συλλογή έχει εμπλουτιστεί με περισσότερες από 200 επιλογές που μπορείς να αγοράσεις και για το σπίτι, ώστε να απολαμβάνεις όποτε θέλεις το ταξίδι στον κόσμο του κρασιού.

 

Psyche

 

Τα πιάτα που συνοδεύουν την οινογνωσία στο Psyche είναι συνταγές φτιαγμένες για να ολοκληρώνουν την εμπειρία, αλλά και εκεί νιώθεις όλη τη σπιτική φροντίδα ακόμα και στις πιο ψαγμένες επιλογές. Από ένα εξαιρετικό μοσχαρίσιο φιλέτο με βούτυρο και θυμάρι μέχρι το ταρτάρ με ψάρι ημέρας και από το vegan ραβιόλι από παντζάρι γεμιστό με ρεβίθι μέχρι την μπρουσκέτα με γαύρο μαρινάτο, η κάρτα του μενού αποδεικνύει ότι η ουσία κρύβεται στη φρεσκάδα των πρώτων υλών και στην αγάπη που βάζεις στο μαγείρεμά τους.

 

Το Psyche θα είναι ανοιχτό όλες τις γιορτινές μέρες, προσφέροντας όλα αυτά που μας έχουν ενθουσιάσει, αλλά και πιάτα ημέρας φτιαγμένα εξαιρετικά γι’ αυτή την περίοδο. Χωρίς κανέναν περιορισμό στο τι θα φας ή θα πιεις και χωρίς καμία υπόδειξη για το τι σημαίνει γιορτινή γεύση, κυρίως χωρίς τυπικότητες και επίσημες ταμπέλες, το Psyche παραμένει και τις γιορτές αυθεντικό, ειλικρινές και πιστό στη φιλοσοφία του που δεν είναι άλλη από την ελευθερία να περνάς καλά όπως ακριβώς το ζητά η ψυχή σου.

 

Κορνάρου 4, Σύνταγμα, 210 3221271 

www.psychewinebar.gr

Facebook: Psyche Wine Bistro 

Οδηγός Γεύσης