Τα TGI Fridays™ αυτό το καλοκαίρι σάς προσκαλούν σε ένα ταξίδι ζωής, μια μοναδική εμπειρία τριών μηνών σε έναν κορυφαίο εξωτικό προορισμό, την Καραϊβική. Το αεροπλάνο απογειώθηκε στις 14 Ιουνίου, αλλά μην ανησυχείτε αν δεν το προλάβατε. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, με κάθε επίσκεψη στα καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα ζείτε αυτό το ταξίδι ξανά και ξανά, δοκιμάζοντας τροπικές γεύσεις γεμάτες caribbean vibes, μια γαστρονομική εμπειρία που σας στέλνει μέχρι τα εξωτικά νησιά της Καραϊβικής από την πρώτη μπουκιά. 

 

TGI FridaysTM

 

Στα νέα Tiki πιάτα πρωταγωνιστούν οι γεύσεις της τζαμαϊκανής κουζίνας. Τραγανά Jamaican Beef Empanadas με σπιτική γέμιση μοσχαρίσιου κιμά, πιπεριές habanero, φρέσκο τζίντζερ και caribbean salsa, λαχταριστό Caribbean Jerk Chicken Bowl με ζουμερό στήθος κοτόπουλου σχάρας που μαρινάρεται με μπαχαρικά jerk και σερβίρεται με ψητό ανανά, plantain chips και ρύζι coconut με mango dressing, αλλά και Bahamas Coconut Shrimps με τραγανές τηγανητές γαρίδες παναρισμένες με νιφάδες καρύδας, panko, jerk spices, mango sauce και pineapple Ρico de Gallo, είναι κάποιες από τις εξωτικές συνταγές που φέρνουν την Καραϊβική στο πιάτο σας. 

 

TGI FridaysTM

 

Γίνεται όμως να απολαύσετε αυτή την εμπειρία χωρίς το απαραίτητο δροσιστικό κοκτέιλ ανά χείρας; Τα TGI Fridays™ φρόντισαν και γι' αυτό, βάζοντας τα νέα και πρωτοποριακά Tiki Popsicle Mojito στις αποσκευές τους, φέρνοντας τα caribbean vibes του καλοκαιριού στο ποτήρι. Σερβίρονται μαζί με δροσιστικές γρανίτες με ρούμι, για το απόλυτο summer dipping μέσα στο cocktail σας – κάθε γουλιά και ένα έξτρα κύμα δροσιάς! Επιλέξτε ανάμεσα στο Coconut Popsicle Mojito με Havana Club Añejo 3 Años, Malibu, καρύδα, φύλλα δυόσμου, φρέσκο lime και γρανίτα coconut lime για δροσερό βούτηγμα. Εναλλακτικά, το φρουτώδες Mango Popsicle Mojito με Havana Club Añejo 3 Años, mango, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, νέκταρ αγαύης, φύλλα δυόσμου και γρανίτα mango. Το Passion Mojito με Havana Club Añejo 3 Años, passion fruit, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, νέκταρ αγαύης και φύλλα δυόσμου, μπορεί να μη συνοδεύεται από γρανίτα αλλά αρκεί μία γουλιά για να σε μεταφέρει σε κάποια αμμουδερή παραλία της Καραϊβικής.

 

TGI FridaysTM

 

Caribbean Vibes

Σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οδηγός Γεύσης