Πολύ πιθανό να έχεις βρεθεί με μια Toul’s Brews στο χέρι σε κάποιο από τα ψαγμένα στέκια της Αθήνας που επιλέγουν ετικέτες από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες. Αυτή η microbrewery βρίσκεται στο Βασιλικό Αχαΐας και από το 2018 δημιουργεί φρέσκια, απαστερίωτη μπίρα με signature συνταγές τις οποίες γνωρίζουν μόνο ο Ηλίας και ο Γιώργος. 

 

Τα δυο αδέλφια που βρίσκονται πίσω από το όνομα Toul’s (από το επίθετό τους, «Τουλιάτος»), μετά από χρόνια στο εξωτερικό, εξειδικευμένες σπουδές στον χώρο της ζυθοποίησης, πολύ ψάξιμο και άλλη τόση κατανάλωση στην κατηγορία ζύθος, επέστρεψαν στην πόλη τους, την Πάτρα, και δημιούργησαν μια μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης για τις δικές τους μπίρες. 

 

Toul's Brews independent microbrewery

 

Ακολούθησαν συνεχείς πειραματισμοί, δοκιμές και συνδυασμοί αναπάντεχων υλικών, ώστε να καταλήξουν σε μια σειρά από μπίρες με ιδιαίτερη γεύση, σταθερή ποιότητα και αδιαπραγμάτευτη φρεσκάδα που συνεχώς εμπλουτίζεται. Με κεντρικό θέμα πάντα τη θάλασσα και το ταξίδι,  που τελικά τους οδήγησε πίσω στα πάτρια εδάφη, οι Toul’s Brews έχουν δημιουργήσει ήδη ετικέτες που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο, αφού κάθε μπίρα έχει τον δικό της χαρακτήρα – σίγουρα θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

 

Η Return είναι μια Pale Ale με εξωτικά αρώματα και νότες εσπερειδοειδών, στην ξανθιά Shore θα βρεις μια απαλή, ντελικάτη και ελαφρώς φρουτώδη γεύση, η Stout Black Wave είναι μια μαύρη μπίρα με έντονα αρώματα καφέ και σοκολάτας που της χαρίζουν οι καβουρδισμένες βύνες, ενώ η Indian Pale Ale, Stargazer με τα έντονα αρώματα αναδεικνύει αρώματα από ροδάκινο, πορτοκάλι και τροπικό guava.

 

Toul's Brews independent microbrewery

 

Οι Toul’s ετοιμάζουν ένα ακόμα πρότζεκτ εντελώς premium που θα μας ενθουσιάσει όχι μόνο χάρη στην ξεχωριστή συνταγή του αλλά και χάρη σε όλο το concept που αυτήν τη φορά εμπλέκει ακόμα περισσότερο το στοιχείο της θάλασσας. Beer lovers, μπορείτε να ανυπομονείτε ελεύθερα!

 

Βασιλικό Αχαΐας

www.achaikoszythos.gr 

Facebook: Toul’s Brews - Independent Greek Brewery

Instagram: toulsbrews

Οδηγός Γεύσης