Ποπ αισθητική με ολίγη από ψυχεδέλεια, θέα στην Ακρόπολη και φερ φορζέ σαλονάκια, γεύσεις, ποτά και easy μουσική για διασκεδαστικές βραδιές: voilà το νέο στέκι που ήρθε στην πλατεία Αβησσυνίας και είναι μια γοητευτική εκδοχή της σύγχρονης all-day διασκέδασης. Για την ακρίβεια, στο Voilà Athénes η διασκέδαση έχει και την έννοια της χαλάρωσης μέσα σε μια ατμόσφαιρα που έχει απ’ όλα: στοιχεία από μικροαστική αθηναϊκή κατοικία, ‘60s αναφορές, urban αυθάδικες λεπτομέρειες και έναν κούρο σε τοιχογραφία με το χαρακτηριστικό στήσιμο που μοιάζει με βηματισμό. 

 

Voilà Athénes
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Νομίζω πως το new entry του κέντρου εκφράζει με όλη του την ταυτότητα αυτόν τον βηματισμό, αυτή την εξέλιξη προς μια πιο εξωστρεφή φάση όπου όλοι μπορούν να περνούν καλά, παραμένοντας ο εαυτός τους σε έναν χώρο που σε εμπνέει. Στον πρώτο όροφο οι μουσικές επιλογές από τη δεκαετία των ‘60s μέχρι σήμερα, από soul και ροκ μέχρι ποπ και disco, θα σε κάνουν να σηκωθείς και να χορέψεις. Ταυτόχρονα η ταράτσα –είναι δεδομένη η θέα στην Ακρόπολη από αυτό το σημείο– γίνεται σημείο συνάντησης από νωρίς για καφέ και brunch αλλά και αργότερα για comfort γεύσεις που μπορείς να απολαμβάνεις όπως επιθυμείς. 

 

Το μενού που επιμελούνται οι σεφ Αλέξανδρος Μπαζεγάκης και Πασχάλης Αδαμάκης είναι μια σειρά από προτάσεις για μοίρασμα, τσίμπημα και χόρτασμα όλων των αισθήσεων. Pinsa, μπέργκερ, tacos, συνοδεύουν το κρασί ή το ποτό σου μέσα σε μια ατμόσφαιρα πολύχρωμη που κάθε της γωνιά έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η Ναταλία Λιβιτσάνου στον σχεδιασμό των κοκτέιλ έχει δημιουργήσει μια λίστα με μείξεις που εμπνέονται από τα κλασικά ονόματα και θα τα απολαύσεις ακόμα περισσότερο με τις μουσικές επιλογές που κινούνται από disco μέχρι blues. 

 

Voilà Athénes
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Το Voilà Athénes είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας τριών φίλων που είναι γνωστοί για την πορεία τους στην αθηναϊκή διασκέδαση (Sodade, Κανέλλα, Lokali). Η Ειρήνη Καραγκούνη, ο Κώστας Σκουληκαράκης και ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης έφτιαξαν ένα στέκι που θα γράψει τη δική του ιστορία.

 

Πλ. Αβησσυνίας 3, Μοναστηράκι, 6976 590904

Facebook: Voila All Day Bar 

Aνοιχτά απο 11:00 το πρωί εως 03:00 το βράδυ

Οδηγός Γεύσης