Vive Le Roi!

Vive Le Roi! Facebook Twitter
0

Ο LeBron James έχει το προσωνύμιο King James και είναι ο καλύτερος παίκτης στο NBA για το 2009. Και η εταιρία του θα φροντίσει να παραμείνει.

Οι παίκτες του NBA εμφανίζονται σε διάφορα camp κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού παίζοντας μαζί με φοιτητές / μελλοντικούς αστέρες του NBA. Σε ένα από αυτά ο 20χρονος Jordan Crawford κατάφερε να καρφώσει με τα δύο χέρια μπροστά στον King James, κάτι που για τους υπεύθυνους της εταιρίας NIKE δεν έπρεπε ποτέ να μαθευτεί. Και αυτό γιατί η NIKE έχει πληρώσει 90 εκατομμύρια δολάρια για να είναι αποκλειστικός χορηγός του  James και θέλει το προϊόν της να είναι το καλύτερο.

Η εταιρία κατέσχεσε και τις δύο κάμερες που υπήρχαν στο χώρο με αποτέλεσμα κανένας να μην δει πως ο βασιλιάς ηττήθηκε, έστω και για μερικά δευτερόλεπτα. Δυστυχώς για αυτούς το θέμα απέκτησε μεγαλύτερη δημοσιότητα από ότι περίμεναν και πλέον ο μικρός Jordan δεν προλαβαίνει να δίνει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα για το κατόρθωμά του.

Υπολογίζεται πως σε 15 μέρες από τώρα ο νεαρός θα διαφημίζει από αθλητικά παπούτσια μέχρι αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτό είναι το υπερσύγχρονο νέο γήπεδο 100.000 θέσεων κόστους 2 δισ. λιρών

Αθλητισμός / Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτό είναι το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο «ομπρέλα» 100.000 θέσεων, αξίας 2 δισ. λιρών

Το έργο θα μπορούσε να αποφέρει δισεκατομμύρια λίρες στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, να δημιουργήσει έως και 92.000 θέσεις εργασίας και περισσότερα από 17.000 νέα σπίτια
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός - Φιορεντίνα 3-2: Οι «πράσινοι» σφράγισαν τη νίκη με γκολ του Τετέ και περιμενουν τη ρεβάνς

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Φιορεντίνα 3-2: Οι «πράσινοι» σφράγισαν τη νίκη με γκολ του Τετέ και περιμενουν τη ρεβάνς

Ο Παναθηναϊκός έψαξε και τέταρτο γκολ, με τον Τζούρισιτς να σημαδεύει το δοκάρι στο 82', ενώ η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να αντιδράσει στα τελευταία λεπτά
LIFO NEWSROOM