Ήρθαν τα αδιάβροχα κινητά

0

Μία επαναστατική τεχνολογία παρουσίασε η εταιρεία Liquipel  στο CES 2013 του Λας Βέγκας, όπου οι μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών συσκευών παρουσιάζουν νέα προϊόντα που φέρουν καινοτόμες τεχνολογίες.


Από την έκθεση δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η προαναφερθείσα εταιρεία που είχε παρουσιάσει πριν από μήνες μία αποτελεσματική μέθοδο αδιαβρoχοποίησης των smartphones.

Αυτήν την εβδομάδα η Liquipel επέστρεψε με το αδιάβροχο στρώμα Liquipel 2.0 που κοστίζει $59,95 και όπως αναφέρει το CNET, είναι 100 φορές πιο ανθεκτικό από την προγενέστερη έκδοση που παρουσιάστηκε πριν από ένα χρόνο.

Η διαδικασία αδιαβροχοποίησης διαρκεί μόλις μισή ώρα. Οι χρήστες που επιλέγουν να θωρακίσουν τη συσκευή τους θα μπορούν να ρίξουν άφοβα το smartphone τους σε βάθος ενός μέτρου, για μισή ώρα.

Η εταιρεία από πέρυσι  επεκτείνεταιστην ασιατική Ήπειρο ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάρια στη Σελήνη: Το φιλόδοξο σχέδιο της Γαλλίας για διαστημική ιχθυοκαλλιέργεια

Τech & Science / Ψάρια στη Σελήνη: Το σχέδιο της Γαλλίας για διαστημικές ιχθυοκαλλιέργειες

Το γαλλικό πρόγραμμα Lunar Hatch ετοιμάζεται να στείλει λαβράκια στο διάστημα, ανοίγοντας τον δρόμο για βιώσιμη τροφή σε αποστολές στη Σελήνη και τον Άρη – αλλά και σε απομονωμένες περιοχές της Γης
LIFO NEWSROOM
Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Τech & Science / Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Η σημασία της αποστολής είναι τεράστια, καθώς μέχρι σήμερα η εκτίμηση του αποθηκευμένου άνθρακα βασιζόταν σε μεμονωμένες μετρήσεις δέντρων και υπολογισμούς με σημαντικό περιθώριο σφάλματος
LIFO NEWSROOM
Τι μας δείχνουν τα πρώτα ίχνη ζωής εκτός της Γης;

Διάστημα / Βρέθηκαν όντως ίχνη εξωγήινης ζωής;

Τι ανακάλυψε ακριβώς το τηλεσκόπιο James Webb; Θα υπάρξει σύντομα κατοικήσιμος πλανήτης; Πόσο κοντά είμαστε στην κατάκτηση του Διαστήματος; Ο αστρονόμος και καθηγητής Φυσικής του Διαστήματος Ξενοφών Μουσάς εξηγεί τι σηματοδοτεί η ανακάλυψη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ