Ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο κοντά στην Κύθνο

Ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο κοντά στην Κύθνο Facebook Twitter
0

 Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κύθνου, το δεξαμενόπλοιο "eco-5" με 15 άτομα πλήρωμα, 13 'Ελληνες και δύο Ρουμάνους.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το δεξαμενόπλοιο που μεταφέρει πετρέλαιο από τον Ασπρόπυργο για το Ηράκλειο Κρήτης, έχει ζητήσει τη συνδρομή ρυμουλκού σκάφους- αναμένεται στην περιοχή σε περίπου 5 ώρες- προκειμένου να το ρυμουλκήσει στο κοντινότερο λιμάνι για αποκατάσταση της βλάβης. Στο σημείο ο καιρός είναι καλός και το δεξαμενόπλοιο δεν διατρέχει κίνδυνο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM