Νεκρό από εισρόφηση δίχρονο παιδί στα Τρίκαλα

Νεκρό από εισρόφηση δίχρονο παιδί στα Τρίκαλα Facebook Twitter
0

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στα Τρίκαλα με τον θάνατο ενός 2χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων χωρίς τις αισθήσεις του λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Έγινε προσπάθεια ανάνηψης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, δίχως ωστόσο αποτελέσματα. Ο θάνατός του, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αποδίδεται σε εισρόφηση τα ακριβή αίτια ωστόσο θα διαγνωστούν έπειτα από νεκροψία-νεκροτομή που διατάχθηκε.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, το παιδάκι δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και αυτό που ανέφεραν οι γονείς, ήταν πως πιο νωρίς έφαγε ένα γιαουρτάκι και έκανε εμετό. Η οικογένεια διαμένει στον οικισμό των Ρομά στο Κηκάκι Τρικάλων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Η κ. Δούρου κατέστη κατηγορούμενη από το ψέμα της ηγεσίας της Πυροσβεστική» λέει ο δικηγόρος της

Ελλάδα / Μάτι: «Η Δούρου κατέστη κατηγορούμενη από το ψέμα της ηγεσίας της Πυροσβεστικής» λέει ο δικηγόρος της

Η δήλωση του δικηγόρου της πρώην περιφερειάρχη Αττικής, μετά την ενοχή 12 κατηγορουμένων που ζήτησε η Εισαγγελέας για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι
LIFO NEWSROOM