Σύγκρουση ταχύπλοου με ιστιοφόρο σκάφος στη Ρόδο - Τρεις τραυματίες

Σύγκρουση ταχύπλοου με ιστιοφόρο σκάφος στη Ρόδο - Τρεις τραυματίες Facebook Twitter
0

Ένα ταχύπλοο συγκρούστηκε με ένα ιστιοφόρο επαγγελματικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου Ρόδου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα. 

Οι τραυματίες, δύο άντρες και μία γυναίκα, ήταν επιβαίνοντες στο ιστιοφόρο σκάφος και μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών, με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Οι δύο εξήλθαν αφότου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο ένας συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Υλικές ζημιές έχουν προκληθεί στα σκάφη, ενώ τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα. 

Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, το ταχύπλοο BEVERLY που έλκυε δύο άτομα, κατά την προετοιμασία ανύψωσης θαλάσσιου αλεξίπτωτου, συγκρούστηκε πρωινές ώρες σήμερα με το ιστιοφόρο επαγγελματικό σκάφος αναψυχής «COSAIL.LT - AUDENIS» σημαίας Λιθουανίας, στο οποίο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα.

Στα δύο σκάφη επεβλήθη απαγόρευση απόπλου μέχρι την αποκατάσταση των βλαβών και την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο εκμισθωτής του θαλασσίου μέσου αναψυχής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM