Δολοφονία ξενοδόχου στη Σαντορίνη: Ομολόγησε ο 20χρονος- Ο καβγάς για 200 ευρώ με το θύμα

Δολοφονία ξενοδόχου στη Σαντορίνη: Ομολόγησε ο 20χρονος- Ο καβγάς για 200 ευρώ με το θύμα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ένα χρέος 200 ευρώ ήταν η αιτία ενός καβγά που κατέληξε στο φονικό με θύμα τον 69χρονο ξενοδόχο στη Σαντορίνη, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο 20χρονος που συνελήφθη για το έγκλημα.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 20χρονος ομολόγησε το έγκλημα, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Ο νεαρός είναι αλβανικής υπηκοότητας και σύμφωνα με την αστυνομία βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα. Εντοπίστηκε από τις κάμερες που είναι στην περιοχή του ξενοδοχείου στην Οία, όπου δολοφονήθηκε ο 69χρονος.

Οι αστυνομικοί είδαν στο υλικό από τις κάμερες τον 20χρονο να κινείται στην περιοχή το επίμαχο χρονικό διάστημα. Χθες το απόγευμα τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Θήρας. Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι ο μοιραίος καβγάς έγινε για 200 ευρώ που του όφειλε το θύμα από πέρυσι, όταν εργαζόταν στο ξενοδοχείο του. Ακόμη, υποστήριξε ότι ο ξενοδόχος του επιτέθηκε πρώτος όταν του ζήτησε τα δεδουλευμένα και συνεπλάκησαν.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης πήγε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ζητήσει τα 200 ευρώ από τον ξενοδόχο. Ο νεαρός, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι σε κατάσταση σοκ και κλαίει συνέχεια, είπε ότι ο ξενοδόχος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα σωματώδης, τον έβρισε και του επιτέθηκε πρώτος να τον χτυπήσει με ένα μπουκάλι σαμπάνια.

Οι δυο τους πάλεψαν και ο 20χρονος τον χτύπησε και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι. «Θόλωσε το μυαλό μου», είπε ο 20χρονος.

Αμέσως μετά, είπε, έσυρε το πτώμα μέσα στο ξενοδοχείο και στο δωματιάκι δίπλα στη ρεσεψιόν, όπου του έριξε ένα μπουκάλι βότκα και του έβαλε φωτιά, για να σκηνοθετήσει ατύχημα. Η σορός του ξενοδόχου είχε βρεθεί απανθρακωμένη. 

Ο 20χρονος έχει συλληφθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν, για παράνομη είσοδο στη χώρα. Είπε ότι περνούσε με τα πόδια τα ελληνοαλβανικά σύνορα, προκειμένου να εργαστεί στην Ελλάδα για να στέλνει χρήματα στην μητέρα του και τις δυο μικρότερες αδελφές του, καθώς είναι ορφανός από πατέρα και έπρεπε να ζήσει την οικογένειά του.

Ο 20χρονος κρατείται και αναμένεται το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία, με βάση την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ