Παγετός και καταιγίδες σήμερα

Παγετός και καταιγίδες σήμερα Facebook Twitter
0

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην Κρήτη κυρίως στα ανατολικά προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, με εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Στο Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες 5-6 Μποφόρ ενώ προβλέπεται παγετός τη νύχτα και το πρωί κυρίως στα κεντρικά και στα βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια όπου  μέχρι το μεσημέρι θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-6 και τοπικά 6 Μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-12 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με ανέμους ασθενείς και θερμοκρασία από μείον 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιδείνωση του καιρού: Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες

Ελλάδα / Επιδείνωση του καιρού: Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες

Όλες οι κρατικές υπηρεσίες βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων
LIFO NEWSROOM