Πρωτομαγιά με άστατο καιρό

Πρωτομαγιά με άστατο καιρό Facebook Twitter
0

Άστατος προβλέπεται ο καιρός σήμερα Πρωτομαγιά στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι αλλά και με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας που θα αγγίξει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Άνεμοι Ν-ΝΔ ως 6 Μποφόρ στο Αιγαίο και νότιοι ως 5 Μποφόρ στο Ιόνιο.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM