Live

Η ΕΡΤ κάνει στάση εργασίας για να μην δείξει την συνεδρίαση της Χρυσής Αυγής

Η ΕΡΤ κάνει στάση εργασίας για να μην δείξει την συνεδρίαση της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
0

Στάση εργασίας, σε όλα τα Μέσα της ΕΡΤ, και ραδιοφώνου και τηλεόρασης, αλλά και τα διαδικτυακά, καθώς και τη μη διάθεση οπτικοακουστικού υλικού (pool), σήμερα Τετάρτη από τις 16:00 έως της 18:00  αποφάσισε η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Η στάση εργασίας αποφασίστηκε ώστε να μην γίνει προβολή των εργασιών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

«Δεν συμφωνούμε να γίνει τεχνική προετοιμασία και να μεταδοθεί από όλα τα μέσα της ΕΡΤ και με οποιοδήποτε τρόπο, ο ρατσιστικός, διχαστικός, φασιστικός, μισαλλόδοξος λόγος της Χρυσής Αυγής καθώς και η εικόνα της, σύμφωνα και με το σύνταγμα, το καταστατικό μας, τον ιδρυτικό νόμο τη ΕΡΤ και τη συνυπηρέτηση στην ΕΡΤ πολλών εθνικοτήτων λόγω της φύσης του παραγόμενου έργου της».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τη δημοκρατία, τους θεσμούς, την πολιτιστικότητα, την πολυπολιτισμικότητα, την ανεξιθρησκεία και εναρμονίζεται με την κοινωνία. Τα εγκλήματα της φασιστικής και ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι διαρκή και όχι στιγμιαία και δεν ξεχνάμε ότι συντηρεί εγκληματικά τάγματα εφόδου και ότι ο Γ.Γ. της έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα κι επομένως δεν μπορεί να μεταδίδεται αυτός ο διχαστικός λόγος. Συνεχίζουμε αταλάντευτα, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς επιβουλές, απ' όπου κι αν προέρχονται», συνεχίζει η ανακοίνωση.

TV & Media
0

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί έφυγα από την Ουάσιγκτον Ποστ

Τι διαβάζουμε σήμερα / Γιατί έφυγα από την Ουάσιγκτον Ποστ

Μετά από σαράντα χρόνια στην εφημερίδα, η αρθρογράφος γνώμης της Washington Post Ρουθ Μάρκους υπέβαλλε προχθές την παραίτησή της και εξηγεί στο κείμενο που δημοσιεύεται στο New Yorker γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.
THE LIFO TEAM
Δημήτρης Οικονόμου: Απαράδεκτη η φράση για τους ανάπηρους, ζητούμε συγγνώμη

TV & Media / Δημήτρης Οικονόμου: Απαράδεκτη η φράση για τους ανάπηρους, ζητούμε συγγνώμη

«Ειπώθηκε μία φράση, η οποία ήταν λάθος 100%, δεν έπρεπε να ειπωθεί με τον τρόπο που ειπώθηκε, γιατί αναπαράγει στερεότυπα για τη μη ισότιμη μεταχείριση των αναπήρων», δήλωσε ο δημοσιογράφος του Σκάι
LIFO NEWSROOM