Η Πάρις Χίλτον παραδέχεται πως ψήφισε Τραμπ και εξηγεί το λόγο

Η Πάρις Χίλτον παραδέχεται πως ψήφισε Τραμπ και εξηγεί το λόγο Facebook Twitter
4

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε για ποιο λόγο ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές αμερικανικές εκλογές.

Όπως είπε η μεγάλη κληρονόμος της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων, μιλώντας στο αυστραλιανό δίκτυο «Ten», τον Ντόναλντ Τραμπ «τον γνωρίζω από την παιδική μου ηλικία και πάντα με υποστήριζε απίστευτα».

Η φημολογία ότι η 35χρονη Πάρις ήταν υποστηρίκτρια του Τραμπ είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά μόλις τώρα επιβεβαιώθηκε με την παραδοχή της.

Εξάλλου η Χίλτον είναι από τις ελάχιστες διασημότητες που έχουν παραδεχτεί ότι έχουν υποστηρίξει τον Τραμπ στον δρόμο για τον Λευκό Οίκο, αφού στην πλειονότητά τους οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ είχαν ταχθεί ανοικτά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.

Δείτε το βίντεο: 

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια έκθεση για το Αρχείο Αλβανικής Μετανάστευσης

Πολιτισμός / Μια έκθεση για το Αρχείο Αλβανικής Μετανάστευσης

Αρχειακά τεκμήρια διαφορετικού είδους, από κρατικά έγγραφα, εφημερίδες και οπτικοακουστικό υλικό μέχρι οικογενειακές φωτογραφίες, ρούχα και αντικείμενα μιλούν για την ιστορία της Αλβανικής μετανάστευσης
LIFO NEWSROOM
Ο Σκαθαροζούμης, ένα ανατρεπτικό θρίλερ κι ένα εξαιρετικό δικαστικό δράμα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Σκαθαροζούμης, ένα ανατρεπτικό θρίλερ κι ένα εξαιρετικό δικαστικό δράμα από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Τιμ Μπάρτον, η εξαιρετική «Υπόθεση Γκολντμάν» και το ανατρεπτικό «Strange Darling» ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Λογικό και θεμιτό το κράξιμο στην Πάρις, αλλά μάλλον στην Ελλάδα θα έπρεπε να είμαστε οι τελευταίοι που θα έπρεπε να μιλάμε για ψήφο που βασίζεται στην προσωπική γνωριμία (γενικά μιλάω, όχι για συγκεκριμένα πρόσωπα)
Ο Τrump, που είναι ζάμπλουτος, λογικά θα προωθήσει τα συμφέροντα των πλουσίων. H Paris Hilton και η οικογένειά της έχουν λεφτά να φαν κι οι κότες. Λογικό είναι να τον ψηφίσει η Paris απλά δεν μπορούσε να πει "δε με νοιάζει η πλέμπα, με νοιάζουν τα δικά μου συμφέροντα" και είπε κάτι που της φάνηκε πιο "αγαπησιάρικο".
"Πήγα να ψηφίσω με γνώμονα το τι είναι καλύτερο για το μέλλον της πατρίδας μου και, από τους τέσσερις, ψήφισα αυτόν που μου έφερνε δώρα όταν ήμουν μικρούλα και μου χάιδευε τα μαλλάκια λεγόντάς μου όμορφα λόγια, ονειρευόμενος πότε θα μεγαλώσω ώστε να μου γραπώσει το απ'αυτό. Αχ, πόσο υπερήφανη είμαι! God bless America and me!"