Όταν ο Τσακ Νόρις συνάντησε τον Νετανιάχου και η πλάκα του ισραηλινού πρωθυπουργού

Όταν ο Τσακ Νόρις συνάντησε τον Νετανιάχου και η πλάκα του ισραηλινού πρωθυπουργού Facebook Twitter
0

Ενώ οι σχέσεις που διατηρούσε ο Μπαράκ Ομπάμα κατά τη θητεία του στην προεδρία των ΗΠΑ με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου δεν ήταν και οι καλύτερες, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως θα σταθεί στο πλευρό του Ισραήλ και υποσχέθηκε να ενισχύσει τους δεσμούς των δύο κρατών. 

Την άποψη του νεοεκλεγέντα Προέδρου φαίνεται τώρα πως συμμερίζεται και ένας ακόμη διάσημος Αμερικανός, ο Τσακ Νόρις, που ταξίδεψε μέχρι το Ισραήλ, όπου συναντήθηκε με τον Νετανιάχου με τον οποίο συνομίλησε και έβγαλε φωτογραφίες.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα ενσταντανέ από τη συνάντησή του με τον γνωστό ηθοποιό: 

ישראל חזקה ועכשיו חזקה מתמיד. ברוך הבא צ׳אק נוריס! Israel is strong, now even stronger. Welcome Chuck!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Benjamin Netanyahu (@b.netanyahu) στις

Ο Νετανιάχου, που δήλωσε ικανοποιημένος με την συνάντηση, δεν παρέλειψε επίσης και να κάνει ο ίδιος ένα από τα γνωστά αστεία που κυκλοφορούν για τον Τσακ Νόρις σχετικά με το ότι είναι ανίκητος, λέγοντας στη φρουρά ασφαλείας του πως μπορούν αν θέλουν να φύγουν εντελώς από το κτίριο καθώς ο Νόρις θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μόνος του οποιαδήποτε απειλή.

Όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Νετανιάχου στο Facebook, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Τσακ Νόρις του λέει κάποια στιγμή: «Άκου, το Ισραήλ είναι δυνατό αλλά τώρα είναι άτρωτο» σημείωσε και πρόσθεσε: «Νομίζω πως μπορώ να πω στους ανθρώπους της ασφάλειάς μου να φύγουν, δεν τους χρειαζόμαστε άλλο».

Ο Νετανιάχου ευχαρίστησε τον Τσακ Νόρις για «όλη την υποστήριξη», αναφερόμενος στο κάλεσμα του ηθοποιού πριν δύο χρόνια όταν ήταν οι εκλογές στο Ισραήλ, να ψηφίσουν τον Νετανιάχου, κάτι που είχε κάνει ξανά και στις εκλογές του 2013. 

Ο Τσακ Νόρις από την πλευρά του είπε πως εκείνος και η σύζυγός του ανυπομονούσαν για αυτήν την συνάντηση. «Πιστέψτε με, θα έχετε πάντα την στήριξή μου. Όλα κατέρρεαν, δεν ήξερα τι να κάνω. Η γυναίκα μου μού είπε, "Ξέρω τι να κάνεις. Θα πάμε επίσκεψη» πρόσθεσε ο 76χρονος ηθοποιός.


Ο Τσακ Νόρις και η σύζυγός του, Τζίνα, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ταξίδι στο Ισραήλ, όπου μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν και το Δυτικό Τείχος ενώ συναντήθηκαν και με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Ντορ Γκολντ, σε ένα εστιατόριο στην πόλη Herzliya. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως, χωρούσε: Η Κέιτ Γουίνσλετ αναπαριστά on air τη σκηνή με την πόρτα από τον Τιτανικό

Πολιτισμός / Κι όμως, χωρούσε: Όταν η Κέιτ Γουίνσλετ έπαιξε ξανά on air τη σκηνή με την πόρτα από τον Τιτανικό

Καλεσμένη στο Late Night Show, το 2018, η ηθοποιός είχε αναπαραστήσει την επίμαχη σκηνή, με τον Στήβεν Κόλμπερτ στον ρόλο του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο - Έγινε ξανά viral μετά τις αποκαλύψεις της για τα γυρίσματα της ταινίας
LIFO NEWSROOM
Είναι λύση για το Λούβρο να «διαγράψει» τη «Μόνα Λίζα»;

Πολιτισμός / Είναι λύση για το Λούβρο να «διαγράψει» τη Μόνα Λίζα;

Το μουσείο θέλει να δαπανήσει μισό δισεκατομμύριο για μια νέα αίθουσα, η κυβέρνηση δεν χρηματοδοτεί το έργο, και οι ειδικοί μιλούν για αξιοποίηση των άλλων θησαυρών του με ριζοσπαστικές αφηγήσεις.
LIFO NEWSROOM
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΩΣ ΤΙΣ 21:00 Νύχτες Πρεμιέρας: 20 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Οθόνες / Νύχτες Πρεμιέρας 2024: Είκοσι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Ο νέος Αλμοδόβαρ, η ταινία τρόμου της χρονιάς, λιγότερο γνωστά αριστουργήματα του Κουροσάβα, κορυφαία βρετανικά φιλμ των '80s και πολλές ακόμα προτάσεις από το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ