Ο Τομ Χάρντι έβαλε στοίχημα με τον Ντι Κάπριο, το έχασε και έπρεπε να κάνει όποιο τατουάζ του ζητούσε

Ο Τομ Χάρντι έβαλε στοίχημα με τον Ντι Κάπριο, το έχασε και έπρεπε να κάνει όποιο τατουάζ του ζητούσε Facebook Twitter
1

Πριν από δύο χρόνια, λίγο πριν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Όσκαρ, ο Τομ Χάρντι έβαλε ένα στοίχημα με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η συμφωνία τους προέβλεπε πως ο χαμένος θα έπρεπε να κάνει ένα τατουάζ, το οποίο θα επέλεγε ο νικητής.  

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν σίγουρος τότε πως ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία «Revenant» θα ήταν υποψήφιος στα Όσκαρ. Ο Τομ Χάρντι ήταν πάλι βέβαιος πως δεν θα είναι υποψήφιος. Το στοίχημα που έβαλαν ήταν το εξής: αν ο Χάρντι ήταν υποψήφιος, θα έκανε ένα τατουάζ που θα επέλεγε ο Ντι Κάπριο. Αν όχι, θα γινόταν το αντίστροφο.

Τελικά, ο Τομ Χάρντι ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, οπότε ο Λεονάρντο κέρδισε το στοίχημα και το δικαίωμα να επιλέξει το τατουάζ που θα έκανε πάνω του ο ηθοποιός.  

«[Ο Ντι Κάπριο] έγραψε με τρισάθλια γράμματα: "Ο Λίο τα ξέρει όλα". Χα! Του λέω, "OK, θα το κάνω αλλά πρέπει να γράψεις σωστά"... Ακόμη δεν το έχω κάνει, επειδή αλήθεια είναι απαίσιο», είχε πει ο Τομ Χάρντι σε συνέντευξή του στο Esquire, λίγο μετά την τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ. 

Τελικά ο ηθοποιός έκανε το τατουάζ, όπως επιβεβαιώνει μια φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα πρόσφατα, και δείχνει στο εσωτερικό του μπράτσου του Τομ Χάρντι γραμμένη τη φράση «Leo knows all», παραλλάσσοντας λίγο το αρχικό «Leo knows everything». Την φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο bartender Andrew Calisterio, που έβγαλε μαζί του μια selfie. 

Captured a couple Pictures for @tomhardy today. Fingers crossed ?? he posts them. Regardless here’s an obligatory selfie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Calisterio (@boozehoundcc) στις

Τον περασμένο μήνα, ο Τομ Χάρντι ερωτηθείς ξανά για το στοίχημα είχε πει στο Vanity Fair: «Τον μαλάκα. Ποτέ δεν θα έκανε τατουάζ αν είχε χάσει αυτός το στοίχημα! Ήταν μονόδρομος. Τέλος πάντως, είμαι καλυμμένος γενικά με άθλια τατουάζ, οπότε δεν μου κάνει καμία διαφορά. Ακόμη κι αν έπρεπε να κάνω ένα τεράστιο "Leo" στο μπούτι μου ή σε όλο μου το πρόσωπο. Βάζεις στοίχημα και χάνεις. Αυτό γίνεται». 

Bestie since I was 17 Williams The Reg phot- no other company Photographer will take his spot - I can look past his need to wear scarves and shoot fashion ???????????????????????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hardy (@tomhardy) στις

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας σερ στο Μέτσοβο: Ο εμβληματικός Peter Blake συναντά τον Σταύρο Κοτσιρέα

Πολιτισμός / Ένας σερ στο Μέτσοβο: Ο θρύλος της βρετανικής ποπ αρτ Peter Blake συναντά τον Σταύρο Κοτσιρέα

Εδώ και τριάντα περίπου χρόνια επαναλαμβάνεται ανά τριετία ο θεσμός των «Δημιουργικών Συναντήσεων» στην Πινακοθήκη Αβέρωφ, ο οποίος επιδιώκει να φέρνει το κοινό σε επαφή με την τέχνη, αλλά και τη συνομιλία των δημιουργών με τον τόπο.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
«Οι αρχαίοι πολιτισμοί της Basilicata - Θησαυροί που έρχονται στο φως» στο Μουσείο Ακρόπολης

Πολιτισμός / Ο πολιτισμός της νότιας Ιταλίας στο επίκεντρο της νέας έκθεσης του Μουσείου Ακρόπολης

Μια έκθεση για τον πολιτισμό που συνάντησαν οι Έλληνες από την Πελοπόννησο και τη νησιωτική αρχαία Ελλάδα στα μεγάλα ταξίδια τους με σκοπό την εγκατάσταση στη γη της Ιταλίας και της Σικελίας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μουσείο Ακρόπολης: Οι αρχαίοι πολιτισμοί της Basilicata – Θησαυροί που έρχονται στο φως

Πολιτισμός / Μουσείο Ακρόπολης: Οι αρχαίοι πολιτισμοί της Basilicata – Θησαυροί που έρχονται στο φως

Μέσα από αυτήν την έκθεση, ο επισκέπτης θα γνωρίσει τον πολιτισμό που συνάντησαν οι Έλληνες από την Πελοπόννησο και τη νησιωτική αρχαία Ελλάδα στα μεγάλα ταξίδια τους
LIFO NEWSROOM
Ο Τζέρι Σάινφελντ δηλώνει πλέον ότι δεν πιστεύει ότι η «ακραία αριστερά» έχει καταστρέψει την κωμωδία

Πολιτισμός / Ο Τζέρι Σάινφελντ δηλώνει πλέον ότι δεν πιστεύει ότι η «ακραία αριστερά» έχει καταστρέψει την κωμωδία

Παραδέχεται πως αυτή η άποψη ήταν λανθασμένη και αναφέρει πως οι κωμικοί πρέπει να προσαρμόζονται στις αλλαγές της κοινωνίας, όπως κάνουν οι σκιέρ όταν πλοηγούνται σε δύσκολες πίστες
LIFO NEWSROOM
Η Τζέιν Φόντα θα τιμηθεί με το βραβείο Lifetime Achievement SAG 2025

Πολιτισμός / Η Τζέιν Φόντα θα τιμηθεί με το βραβείο Lifetime Achievement SAG 2025

Η πρόεδρος του σωματείου, Φραν Ντρέσερ, χαρακτήρισε τη Φόντα «μια πρωτοπόρο και εξαιρετικά ταλαντούχα, μια δυναμική προσωπικότητα που έχει διαμορφώσει το τοπίο της ψυχαγωγίας, της ακτιβιστικής δράσης και της κουλτούρας με αδιάκοπο πάθος»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια