Πέθανε η κόρη του Μπιλ Κόσμπι, Ένσα, σε ηλικία 44 ετών

Πέθανε η κόρη του Μπιλ Κόσμπι, Ένσα, σε ηλικία 44 ετών Facebook Twitter
EPA/TRACIE VAN AUKEN
0

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών η κόρη του διάσημου κωμικού, Μπιλ Κόσμπι, Ένσα.

«Η οικογένεια Κόσμπι ευχαριστεί τον κόσμο για τις προσευχές του για την αγαπημένη και πανέμορφη κόρη μας Ένσα, η οποία απεβίωσε από νεφρική ανεπάρκεια», αναφέρει ανακοίνωση της οικογένειας που δόθηκε στη δημοσιότητα από το CNN.

Η Ένσα Κόσμπι πέθανε το βράδυ της Παρασκευής στη Μασαχουσέτη. Η 44χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα με τα νεφρά της και ήταν εν αναμονή μεταμόσχευσης.

Η Ένσα Κόσμπι είχε εκφράσει τη θερμή υποστήριξή της προς τον πατέρα της, όταν αυτός κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση, δηλώνοντας ότι πίστευε ότι είναι αθώος.

Πέθανε η κόρη του Μπιλ Κόσμπι, Ένσα, σε ηλικία 44 ετών Facebook Twitter
H Ένσα Κόσμπι αριστερά, με τις αδερφές της Έρικα και Έβιν

Τον Μάιο της προηγούμενης χρονιάς, η Ένσα και η αδερφή της Έριν είχαν δηλώσει δημοσίως την υποστήριξή τους προς τον πατέρα τους.

«Θεωρώ ότι ο ρατσισμός έπαιξε μεγάλο ρόλο σε όλες τις εκδοχές αυτού του σκανδάλου» είχε γράψει η Ένσα Κόσμπι.

«Ο πατέρας μου "λυντσαρίστηκε" δημόσια στα μέσα ενημέρωσης» είπε. «Η οικογένειά μου, η μικρή μου κόρη, η ανιψιά και ο ανιψιός μου αναγκάστηκαν να παρακολουθούν ανήμποροι τα διπλά στάνταρντ της προσποίησης για την προστασία των δικαιωμάτων κάποιων, ενώ αγνοούνται τα δικαιώματα άλλων και, εκθέτοντας αθώα παιδιά σε απεχθείς κατηγορίες για κάποιον που αγαπούν πολύ και που είναι τόσο στοργικός προς αυτά είναι παραπάνω από σκληρό».

Παρά τη φήμη του πατέρα της, η Ένσα Κόσμπι ζούσε μία ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του διάσημου ηθοποιού και της γυναίκας του Καμίλ.

Ο Μπιλ Κόσμπι είχε χάσει επίσης και τον γιο του Ένις, το 1997, όταν πυροβολήθηκε σε μία αποτυχημένη απόπειρα ληστείας, σε ηλικία 27 ετών.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Βυζαντινός αμφορέας ηλικίας 1.100 ετών ανακαλύφθηκε στο λιμάνι του αρχαίου Ακρίτα

Αρχαιολογία & Ιστορία / Κωνσταντινούπολη: Βυζαντινός αμφορέας ηλικίας 1.100 ετών ανακαλύφθηκε στο λιμάνι του αρχαίου Ακρίτα

Οι δύο λαβές του αμφορέα που ανακαλύφθηκε στα ανατολικά της Κωνσταντινούπολης βρέθηκαν ανέπαφες, ενώ το σώμα ήταν καλυμμένο από θαλάσσιους οργανισμούς
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Αρχαιολογία & Ιστορία / Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Ο καθηγητής Νικολάι Οβτσάροφ είπε στο BTA ότι αυτοί οι βωμοί αποδεικνύουν πλήρως το γεγονός ότι ο μεγάλος ναός του Διονύσου βρισκόταν στο συγκρότημα
THE LIFO TEAM