«Dynamite»: Το πρώτο αγγλόφωνο τραγούδι των BTS- Πάνω από 57 εκατ. views σε 12 ώρες

«Dynamite»: Το πρώτο αγγλόφωνο τραγούδι των BTS- Πάνω από 57 εκατ. views σε 12 ώρες Facebook Twitter
0

«Δυναμίτης» αποδείχθηκε το νέο single των BTS, το οποίο προκάλεσε «έκρηξη» στο YouTube, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του.

Το συγκρότημα της k-pop με τους φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο ανάρτησε στο YouTube το πρώτο απόλυτα αγγλόφωνο single του. Μέσα σε 12 ώρες το «Dynamite» είχε περισσότερα από 57 εκατομμύρια views.

Το νέο single έρχεται έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ των BTS, το «Map of the Soul:7». Στο «Dynamite» το boy band τραγουδά για «τη χαρά και την αυτοπεποίθηση, εκτιμώντας τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή πραγματικά πολύτιμη και ιδιαίτερη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στόχος τους είναι να φέρουν το «ένα νέο κύμα ενέργειας που είναι τόσο αναγκαίο για την αναζωογόνηση της παγκόσμιας κοινότητας εν μέσω του κορωνοϊού».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φεστιβάλ Καννών: Η Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίστηκε με φόρεμα που είχε τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Καννών: Η Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίστηκε με φόρεμα που είχε τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης

Το σύνολό της ήταν μαύρο στο μπροστινό μέρος και λευκό πίσω, ενώ η ουρά του κατέληγε σε μια πράσινη απόχρωση, που σε συνδυασμό με το κόκκινο χαλί, παρέπεμπε στη σημαία
NEWSROOM
Η πλουσιότερη Αυστραλή και τα υπόλοιπα αμφιλεγόμενα πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Πολιτισμός / Η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας και τα άλλα «κακόγουστα» πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Οι αμφιλεγόμενες προσωπογραφίες των ανθρώπων που διαμόρφωσαν την Αυστραλία και τον κόσμο - «Η δουλειά μου θέλει να κάνει το κοινό να σκεφτεί την επιρροή και τα προνόμια κάποιων ανθρώπων»
NEWSROOM