Η Ρίτα Όρα έσπασε το lockdown και έκανε πάρτι γενεθλίων - Με story στο Instagram η «συγγνώμη»

Η Ρίτα Όρα έσπασε το lockdown και έκανε πάρτι γενεθλίων - Με story στο Instagram η «συγγνώμη» Facebook Twitter
EPA
0

Η τραγουδίστρια Ρίτα Όρα ζήτησε συγγνώμη καθώς παραβίασε τους περιορισμούς του lockdown και διοργάνωσε μία «μικρή μάζωξη» με φίλους για τα τριακοστά της γενέθλια. 

Η Ρίτα Όρα χαρακτήρισε ως «αδικαιολόγητα λανθασμένη» την απόφασή της, για τον εορτασμό των γενεθλίων της, μαζί με φίλους, σε εστιατόριο στο Νότινγκ Χιλ, στο δυτικό Λονδίνο, το βράδυ του Σαββάτου. Η μητροπολιτική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι αξιωματικοί της κλήθηκαν να παρέμβουν για πιθανή παραβίαση των περιορισμών για την Covid-19, στις 21:10 το Σάββατο. Δεν είναι σαφές αν έχουν επιβληθεί κυρώσεις. 

Σε μία σειρά από stories στο Instagram η Όρα παραδέχθηκε τη «μικρή μάζωξη με μερικούς φίλους» και έκανε λόγο για απόφαση της τελευταίας στιγμής την οποία έλαβε, «έχοντας την εσφαλμένη άποψη ότι βγαίνουμε από το lockdown και δεν θα υπάρχει πρόβλημα». 

«Λυπάμαι βαθιά που παραβίασα τους κανόνες» έγραψε υπογραμμίζοντας ότι κατανοεί πως η πράξη της έθεσε ανθρώπους σε κίνδυνο. «Ήταν ένα σοβαρό και απαράδεκτο σφάλμα κρίσης. Με δεδομένο τους περιορισμούς, συνειδητοποιώ πόσο ανεύθυνες ήταν αυτές οι ενέργειες και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη».

Η ίδια ανέφερε πως «αισθάνεται ιδιαίτερα ντροπιασμένη» καθώς γνωρίζει «από πρώτο χέρι» τόσο το πόσο σκληρά οι άνθρωποι έχουν εργαστεί «για να καταπολεμήσουν αυτήν την τρομερή ασθένεια», όσο και τις θυσίες που έχουν γίνει «για να μας κρατήσουν ασφαλείς». Η Όρα υπογράμμισε πως παρότι δεν διορθώνεται αυτό που έκανε «ζητά ειλικρινά συγγνώμη». 

Η Ρίτα Όρα έσπασε το lockdown και έκανε πάρτι γενεθλίων - Με story στο Instagram η «συγγνώμη» Facebook Twitter

Σύμφωνα με τη The Sun οι συμμετέχοντες στο πάρτι στο εστιατόριο Casa Cruz «ήταν πάνω από 30», ανάμεσά τους τα μοντέλα Cara και Poppy Delevingne.

Η αστυνομία έχει δικαίωμα να διαλύσει τις συγκεντρώσεις και να επιβάλει πρόστιμα άνω των 10.000 λιρών. 


Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον παρουσίασε την προηγούμενη Δευτέρα στο κοινοβούλιο τα νέα μέτρα που θα τεθούν σε εφαρμογή όταν λήξει το γενικό lockdown στην Αγγλία, στις 2 Δεκεμβρίου, προειδοποιώντας όμως ότι σε ορισμένες περιπτώσεις αντί να χαλαρώσουν, μπορεί - σε ορισμένες περιοχές - να ενισχυθούν. Ο Τζόνσον δήλωσε ότι είναι ορατή πλέον η έξοδος από το «τούνελ» της πανδημίας, αν και τα φετινά Χριστούγεννα, «δεν θα είναι φυσιολογικά».

«Τα Χριστούγεννα δεν θα είναι φυσιολογικά φέτος», υπογράμμισε, αν και οι αρχές θα επιτρέψουν στους πολίτες «να δουν περισσότερους συγγενείς και φίλους» εκείνες τις ημέρες. «Πρέπει να βγάλουμε τον χειμώνα χωρίς να βγει εκτός ελέγχου ο ιός», τόνισε ο συντηρητικός πρωθυπουργός.

«Όλοι μας θέλουμε κάποιου είδους Χριστούγεννα, τα χρειαζόμαστε» όμως «η Covid δεν ξέρει ότι έχουμε Χριστούγεννα», είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από Guardian/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM