ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θυμάστε την Alanis Morissette; Τώρα θα μας δίνει συμβουλές

Θυμάστε την Alanis Morissette; Τώρα θα μας δίνει συμβουλές Facebook Twitter
0

Στήλη στην βρετανική εφημερίδα Guardian απέκτησε η γνωστή Kαναδή τραγουδίστρια Alanis Morissette που πριν από περίπου 20 χρόνια με το πρώτο άλμπουμ της 'Jagged little pill' έκανε πωλήσεις 33 εκ. κομματιών.

Η Morissette  πριν από 10 περίπου χρόνια αποφάσισε να εξερευνήσει τον εσωτερικό της κόσμο και από σύμβολο της νεανικής οργής έγινε οπαδός του διαλογισμού και της φιλοσοφίας, με τη βοήθεια του συζύγου της Mario Treadway, που είχε μια διαφορετική από εκείνη άποψη για τη ζωή.

Η τραγουδίστρια δηλώνει στη Vogue ότι πλέον "καταβροχθίζει" τα βιβλία για την ψυχολογία, τις σχέσεις και την πνευματικότητα, και προσπαθεί να βοηθήσει τον κόσμο να διατηρήσει μια ισορροπία. Επισημαίνει ότι από μικρή είχε ένα ρόλο θεραπευτή μέσα στην οικογένεια της λειτουργώντας ως ειρηνοποιός, ενώ υπέφερε από περιόδους κατάθλιψης, ανορεξίας και βουλιμίας στη διάρκεια της εφηβείας της.

Θυμάστε την Alanis Morissette; Τώρα θα μας δίνει συμβουλές Facebook Twitter

Έτσι αυτό που θέλει, όπως λέει, είναι να βοηθήσει τους πιο ευάλωτους και αυτό θα κάνει στη στήλη της "Ask Alanis:..."

'Άλλωστε και η ίδια στη ζωή της έχει βρεί την ισορροπία μέσα από έναν εναλλακτικό δρόμο: Το 5χρονο παιδί της δεν πηγαίνει στο σχολείο. Η ίδια και ο σύζυγός της είναι υπεύθυνοι για την μάθηση του στο σπίτι. "Έχω πάντα εμμονή με τη σύνδεση, την ιδέα του γάμου, και πώς το αναπτυξιακό στάδιο επηρεάζει το υπόλοιπο της ζωής μας στην ενήλικη ζωή. Έχω προσπαθήσει να κατανοήσω την ανθρώπινη κατάσταση από τότε που ήταν προ-λεκτική " λέει στο περιοδικό Vogue.

Θυμάστε την Alanis Morissette; Τώρα θα μας δίνει συμβουλές Facebook Twitter

Εξομολογείται μάλιστα και την καλύτερη συμβουλή που της έχουν δώσει ποτέ στα χρόνια που μεσουρανούσε στη μουσική: Να κοιτάζει κάτω και να φαντάζεται ότι περπατά σε μια σιδηροδρομική γραμμή. Να βάζει ένα-ένα τα πόδια σε κάθε ξύλο της γραμμής και να συνεχίζει να κοιτάζει προς τα κάτω και προς τα πόδια της.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM