Ο Θεοχάρης κατηγορεί τον Μουρούτη για ενορχηστρωμένη παραπληροφόρηση

Ο Θεοχάρης κατηγορεί τον Μουρούτη για ενορχηστρωμένη παραπληροφόρηση Facebook Twitter
0

Για «ενορχηστρωμένη παραπληροφόρηση» κατηγόρησε τον Γιώργο Μουρούτη ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, ρίχνοντας στο «τότε Μαξίμου» την ευθύνη για την απόλυση των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στη Βουλή, κατήγγειλε τον σύμβουλο του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργο Μουρούτη, ότι μεθόδευσε μια επιχείρηση παραπληροφόρησης, ώστε η απόλυση των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ να περάσει στον κόσμο ως απόφαση του Χάρη Θεοχάρη.

Απαντώντας σε σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Θεοχάρης είπε:

«Ο κ. Μουρούτης προσπαθούσε πάρα πολύ, ενορχηστρωμένα, να θέσει το θέμα ότι η απόλυση των καθαριστριών είναι δικιά μου δουλειά, δεν ήταν δικό μου θέμα, ήταν θέμα της πολιτικής άλλων…».

«Δεν θα ήθελα να πέσετε θύμα της παραπληροφόρησης του τότε Μαξίμου», τόνισε ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Εσόδων και σημερινός βουλευτής.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλες τρεις απευθείας αναθέσεις από τον Δήμο Αθηναίων του Χάρη Δούκα για συμβουλευτικές υπηρεσίες

Πολιτική / Άλλες τρεις απευθείας αναθέσεις από τον Δήμο Αθηναίων του Χάρη Δούκα για συμβουλευτικές υπηρεσίες

Συνολικού ύψους 67.884 ευρώ - Πρώην βουλευτής Φωκίδας του ΠΑΣΟΚ που πρόσκειται στον Γιώργο Παπανδρέου, ανάμεσα στους απευθείας «συνεργάτες» του Δήμου Αθηναίων
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για «Αυγή»: Μόνο με μαύρο χρήμα θα μπορούσαν να αποφευχθούν δύσκολες οικονομικές αποφάσεις

Πολιτική / Κασσελάκης για «Αυγή»: Μόνο με μαύρο χρήμα θα μπορούσαν να αποφευχθούν δύσκολες οικονομικές αποφάσεις

Ο Στλεφανος Κασσελάκης προκαλεί, όπως τονίζει, τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναθέσουν σε εταιρεία ορκωτών λογιστών να ελέγξει τα οικονομικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος δεκαετίας.
LIFO NEWSROOM