Λαφαζάνης: Στη δραχμή θα πάμε, είτε το θέλουμε, είτε όχι

Λαφαζάνης: Στη δραχμή θα πάμε, είτε το θέλουμε, είτε όχι Facebook Twitter
SOOC
6

«Είτε το θέλουμε, είτε όχι σε εθνικό νόμισμα θα πάμε», δήλωσε νωρίτερα στο ΜΕΓΚΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σημειώνοντας ότι πρόκειται για θέμα επιβίωσης και τονίζοντας πως το μνημόνιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί και θα μείνει στα μισά του δρόμου.

Για την πορεία του κόμματός του είπε ότι «η Λαϊκή Ενότητα θα είναι η έκπληξη των εκλογών» και αναφέρθηκε στο έργο του στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε. σημείωσε επίσης ότι  δεν έγινε υπουργός για να κρατήσει κανένα αξίωμα, και υπογράμμισε  ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αλλά ο τόπος και ο λαός.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιφυλακτικότητα για την κατάπαυση πυρός στον Λίβανο: Σαν το παραμύθι «ο Πέτρος κι ο λύκος», λέει αναλυτής

Διεθνή / Επιφυλακτικότητα για την κατάπαυση πυρός στον Λίβανο: Σαν το παραμύθι «ο Πέτρος κι ο λύκος», λέει αναλυτής

Η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ είναι γεμάτη με «ναρκοπέδια» και ο κίνδυνος να καταρρεύσει είναι «υψηλός», δηλώνουν ειδικοί αναλυτές
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πριν λίγες ημέρες,στα πλαίσια των διερευνητικών εντολών,είχατε πεί ότι στο όνομα του συντάγματος γίνονται οι μεγαλύτερες εκτροπές.Η μετάβαση στη δραχμή-εαν γίνει συντεταγμένα,θα συνοδεύεται με μνημόνιο και έξωθεν βοήθεια στην προετοιμασία του νέου νομίσματος,πράγματα στα οποία αντιτάσσεστε-στην περίπτωση ,δε,της άτακτης χρεοκοπίας οδηγεί σε συνταγματικό εκτροχιασμό,φαλκιδεύοντας ελευθερίες και διακαιώματα,προκειμένου να αναχαιτιστεί η ολοένα αυξανούμενη λαϊκή αντίδραση.Ή μήπως,σε μια κατάσταση κοινωνικού αναβρασμού που θα προκληθεί αναζητάτε την πραγμάτωση των επαναστατικών σας ονείρων;Και ας πούμε οτι με το καλό οδηγούμαστε σε ξέφωτο,μετά απο κάποιες δυσκολίες λίγων μηνών όπως λέτε,τι σας κάνει να πιστεύετε οτι με μια υποτιμημένη δραχμή της τάξεως του 50%,με μια κατεστραμμένη οικονομία στο έλεος των δανειστών και των εισαγωγών,με μια χώρα βαλκανικά περιθωριοποιημένη,ότι μόνο έτσι θα επιβιώσουμε εν τέλει.Ή μήπως πιστεύετε ότι μετά την καταστροφή η ανάπτυξη είναι αναπόφευκτη;και μάλιστα με μοχλό έναν στείρο κρατισμό,που θα τον ζήλευαν και στην εποχή του υπαρκτού σοσιαλισμού...Για να πείσετε πρέπει να δώσετε απάντηση στα ερωτήματα αυτά.
Κάποιος πιστεύει οτι βρήκε την Αλήθεια που στο τέλος θα νικήσει και θα αγωνιστεί για αυτή τη νίκη. Οπως οι τζιχαντιστές για παράδειγμα.Είναι καλό για τον εαυτό του να έχει τέτοιες βεβαιότητες, καταστροφικό για όλους τους άλλους.